Vi inviger köksåret 2018 med fina kampanjpriser

Vi inviger det nya köksåret med otroliga priser på utvalda ugnar, hällar, diskmaskiner, köksluckor och mycket annat till ditt nya kök.

 

Några exempel

SIEMENS MASKINPAKET (häll, ugn och diskmaskin)
7 865 kr Ord. pris 24 981 kr

AEG MASKINPAKET (häll, ugn och diskmaskin)
9 373 kr Ord. pris 29 343 kr

KERAMIKBÄNKSKIVA 12 mm, alla färger
20 % rabatt

6 MÅNADERS RÄNTE- OCH BETALNINGSFRI FINANSIERING *

Just nu har vi en kampanj där du utan kostnad eller ränta kan vänta ca 180 dagar med att göra den första betalningen, jämfört med normalt 30 dagar.
Vi har gjort det enkelt för dig: du behöver inga säkerheter, inga borgenärer och ingen handpenning. Beslut om finansiering får du dessutom direkt i butiken, utan att gå via banken.

IITTALA SERVIS PÅ KÖPET
Till de 30 snabbaste kökskunderna

Besök någon av våra butiker i helgen så berättar vi mer.

 

OBS! Gäller ett begränsat antal produkter i samband med beställning av ett komplett kök för ett snickerivärde av 70000 kr – först till kvarn!

Boka en köksplanering redan idag

Resan börjar alltid hemma vid ditt köksbord. Vi kommer med fördel ut på plats och planerar köket. Har du inte sett våra produkter tidigare så kan vi boka en tid i butiken för materialgenomgång.

Villkor för Puustelli Flex-betalning

*) Den effektiva räntan beräknas enligt konsumentkreditlagen exempelvis för en genomsnittlig kredit på 200 000 kronor
med en löptid på 34 månader är 8,0% när den nominella räntan är 7,45% och kontoavgiften är 70 kr/mån (läget
1/2018). Finansieringen beviljas av OP Företagsbanken Abp.

Flexbetalning är ett betalningssätt som erbjuds av Puustelli och OP Gruppen. OP Gruppen är Finlands största finansgrupp. Den erbjuder sina
kunder de bästa koncentreringsförmånerna samt landets mest omfattande och mångsidiga helhet av bank-, placerings- och försäkringstjänster. Enligt informationsföretaget Bloombergs bedömning i juli 2015 är OP Gruppen den starkaste banken i Europa. Globalt placerade sig OP Gruppen på åttonde plats och var den enda europeiska banken bland de tio bästa bankerna.