Nyheter

  Evenemang: Allt

  Kunskap och inspiration för köksrenoverare på Puustellis scen på Hem, villa & bostadsrätt

  Med en stor köksmonter, ett showroom med dussintals olika köksluckor och ett fullspäckat scenprogram vill Puustelli både inspirera och ge kunskap till besökarna på årets Hem, villa & bostadsrätt-mässa.

  Puustelli har ställt ut på Hem, villa & bostadsrätt-mässan i många år.
  – Vi har aldrig tidigare satsat så mycket på mässan som i år. Förutom att vi har två rejeäla montrar – den ena med hela kök i, den andra med hela vårt lucksortiment – har vi satt ihop ett scenprogram som kommer att ge mässbesökarna massor av ny kunskap och inspiration, berättar Paulina Holkeri, mässansvarig på Puustelli.

  Råd för alla delar av renoveringen Det är i Puustellis stora monter besökarna både kan se två toppmoderna kökslösningar och lyssna på flera korta, informativa föredrag. Bland talarna finns inredare, snickare, designer och många andra, som alla gör sitt bästa för att dela med sig av kunskap och inspiration för dem som vill göra om sitt kök.
  – Föreläsningarna är ungefär en kvart styck och handlar om vilka material du har att välja mellan för ditt kök och vad valen innebär, om belysning, hur rostfria produkter för köket har utvecklats, hur du undviker fuktskador, väljer köksmaskiner och mycket annat, säger Paulina Holkeri.

  Monter i svart Årets stora Puustelli-monter går i svart, en färg som varit tongivande i Puustellis marknadsföring under året.
  – Extra roligt är att vi i år har byggt på vår utställningen med en extra monter, där vi visar prover på alla köksluckor vi har att erbjuda. Precis som med föredragen hoppas vi att det ska inspirera alla köksrenoverare till nya roliga idéer för sina kök, avslutar Paulina Holkeri.

  Program Puustelli Kunskapsscen

  Programinnehåll

  PUUSTELLI LANSERADE ETT BANBRYTANDE, MILJÖVÄNLIGT KÖK

  Puustelli Group Oy lanserade 30.1.2013 ett innovativt kök, designat för att minimera belastningen på miljön.

  Puustelli Miinus -köket
  - ett ekologiskt fotavtryck är ca. 50 procent mindre än för ett vanligt kök
  - inomhusutsläppen långt under genomsnittet
  - gjorda för att hålla i minst 30 år
  - alla delar går att återvinna, underhålla och byta ut
  - materialet tillverkas av återvinningsbar UPM ForMi-komposit
  - det testade materialet tål stora temperaturväxlingar och blötläggning
  - stommarna så hållbara att de tål upprepad nedmontering, förflyttning och montering
  - ett tidlöst utseende för att kökets design ska kännas tidsenlig i årtionden
  - materialen som används är med undantag av lådhurtsarna, mekanismerna, glasen och arbetsbänkarnas keramiska skivor finländska

  Puustelli Miinus-köket är utvecklat av Puustelli Group Oy och Desigence Oy. Ledande designer är Juhani Salovaara, industridesigner och professor. Även UPM, VTT och Aalto-universitetets laboratorium för träteknik har aktivt deltagit i det teknologiska utvecklingsarbetet. Därtill har ett antal betydande finländska spetsföretag inom branschen varit med.

  På marknaden sommaren 2013
  Puustelli Miinus-köken introduceras på marknaden sommaren 2013. Köken kommer att finnas till salu i alla de elva Puustelli-butikerna i Sverige.

  http://www.puustelli.fi/sv/puustelli-miinus