Kollektion

  Renhet är kvalitet

  Puustelli-snickerierna lämpar sig för hemmets alla utrymmen. Material och nyanser har valts till att skapa en individuell och trivsam stämning i hemmet. Lika viktigt är det att veta hur den mysiga inredningen i själva verket har kommit till.

  Ren inomhusluft har stor betydelse för vår hälsa. Puustelli-snickerierna tillverkas av högklassiga, säkra material, och i dag tillhör redan 90 % av produkterna i Puustelli-kollektionen den bästa kategorin M 1 enligt klassifikationen av inomhusluft. Också här är vi en föregångare och vägvisare för hela möbelindustrin.

  Vi har rätt att använda symbolen M1för de Puustelli-kök där samtliga luckor, stommar och bänkskivor har genomgått testerna. På vissa bilder kan symbolen inte användas, eftersom de målade ytorna inte har godkänts i testerna, trots att stommar och bänkskivor tillhör bästa M 1-kategori.

  KökKök

  Kök

  Vi arbetar ständigt med att utveckla våra kök enligt nya innovationer och trender för att erbjuda våra kunder det allra bästa. De senaste lösningarna hittar du alltid på Puustelli.

  FreshroomFreshroom

  Freshroom

  Puustelli möblerar även badrum. Vår badrumsserie Freshroom innehåller ett stort urval modeller och kulörer, samt lyxiga tvättställ, blandare och tillbehör.

  Puustelli är miljövänligt

  Puustelli är miljövänligt

  Vi på Puustelli värnar om miljön och arbetar ständigt för att göra vår verksamhet mer miljövänlig.

  Dags för nytt kök?