Nyheter

  Modernt utställningskök i borstad furu till salu i Nyköping, 99.000 kr

  Nu förnyar vi vår butik och säljer två stycken utställningskök till bra priser.

  Här har vi ett modernt kök med luckor i svartlaserad borstad furu och vitmålad mdf. Köket består av en sektion för häll och vatten, en köksö med sittplatser och en maskinvägg.

  Köken säljs i befintligt skick och hämtas av köparen.

   

    

   

   

   

   

   

  Köket innehåller

  • Stomme: Melamin i svart och väggskåp i vitt
  • Lucka: TP22 laserad borstad furu / TM10 högblank vit mdf
  • Bänkskiva: Granit, Satiini
  • Ho: Centra porslinsho
  • Blandare: Grohe Zedra, krom
  • Belysning: Lapetek Led Sign

  Hushållsmaskiner från Siemens

  • Siemens ångugn (HB36D572)
  • Siemens microvågsugn (HB86P572S)
  • Siemens Induktionshäll, 80 cm (EH801ME21E)
  • Siemens vinkyl (KF18WA43)
  • Siemens fläktkåpa (LC91KB672)
  • Kyl, frys och diskmaskin ingår ej (lucka för integrerad dm finns)

   

  Ritningar

  PRIS: 99 000 kr (inkl.moms)
  (Ord.pris 300 900 kr)

   

  Köket finns hos Puustelli i Nyköping
  Stockholmsvägen 10
  Telefon: 0155-28 78 58
  E-post: nykoping.puustelli@puustelli.com

  Nu kommer supermiljököket till Uppsala

  Nu finns en grön nyhet i Vaksala: Puustellis köksbutik har fått in supermiljököket Miinus i sortimentet. 
  Den 1 september inviger vi den nya köksutställningen med buller och bång – kom och se den revolutionerande köksinredningen!

  Kökstillverkaren Puustelli ägnade fem år och miljoner euro åt att utveckla världens första supermiljökök, en köksinredning som bara har ett hälften så stort ekologiskt fotavtryck som standardinredning. 
  – Många av standardmaterialen i köksinredningar släpper ut otrevliga ämnen i inomhusluften, som formaldehyd och kolväten. Dessutom är de tunga, säger Richard Moberg, ansvarig för Miinus hos Puustelli. 
  – Därför var det ett stort kliv framåt för hela köksvärlden när Puustelli till slut lyckades hitta ett annat sätt att bygga köksinredning – med biokomposit och massivt trä. 

  Säljs i Uppsala
  Nu får alla Uppsalabor det lättare att lära känna Miinus-inredningen när Puustellis butik i Uppsala får ett utställningskök i Miinus-serien.
   – Det här är en produkt vi är otroligt glada och stolta över – det känns som om hela butiken har lyft i och med den här satsningen, säger Josefin Tivell, butikschef i Puustellibutiken.
  Det märks också i utställningen: Miinusköket har fått ett helt eget rum i butiken där kunderna kan se och känna på inredningen, se de många olika alternativ som finns och lära mer om hur Miinus-serien kan vara så miljövänlig. 

  Snygg design och yppersta kvalitet
  Det som gör Miinus speciellt är inte bara att det är så pass snällt mot miljön. Det är att det är snällt mot miljön, samtidigt som det håller yppersta kvalitet och har en modern, snygg design. 
  – Visst är Miinus en produkt med miljö i fokus, men du får också fantastiskt fina kök. Många tror att du behöver tumma på utseende, förvaring och så vidare i ett miljösmart kök, men det behöver du ju inte, säger Josefin Tivell. 

   

  Köksinvigning med fest 
  Lördag 1 september invigs den nya köksutställningen officiellt i butiken.
  – Vi kommer att visa upp köket och bjuda alla gäster på något ätbart. Vi har också ett riktigt bra invigningserbjudande, halva priset på keramiska bänkskivor, säger Josefin Tivell. 
  För medierna finns möjlighet att få en visning av Miinus-köket redan den 27/8 – välkommen!

   

  Kontakt :

   

  Josefin Tivell

  Butikschef Uppsala

  Telefon :0706-34 07 06

  E-post :josefin.tivell@puustelli.com

   

  Han leder Puustellis satsning på nybyggnation

  Richard Moberg blir projektledare för Puustellis nystartade avdelning för ny- byggnadsprojekt.
  Kombinationen av miljökonceptet Miinus och kökstillverkarens helhetserbju- dande gör dem till en stark utmanare på projektmarknaden.

   

     

   

  Efter sju år som säljare och butikschef för Puustelli och därefter konceptansvarig för kökstillverkarens nya produkt Puustelli Miinus, blir Richard Moberg nu ansvarig för företagets nya projektavdelning.
  – Richard har varit med länge och har väldigt stor kunskap om båda våra koncept, Puustelli och Puustelli Miinus. Vid projektförsäljning är det viktigt att kunna arbeta systematiskt och noggrant och där har Richard allt som krävs, säger Mika Ojanne, vd för Puustelli Sverige.

   

  Fler efterfrågar ekologisk hållbarhet

  Puustelli startade avdelningen för projekt hösten 2016 och vänder sig i första hand till byggföretag och villaleverantörer. I sortimentet ingår både Puustellis originalkök och miljököket Miinus. Framför allt Miinus har väckt uppmärksamhet.
  – Miinus är en helt ny produkt för projektmarknaden och ligger rätt i tiden. Hållbar- hetstänket växer och miljömedvetenheten blir allt viktigare. Miinusstommen är till hundra procent ekologisk och fri från gifter och allergener. Den är dessutom tålig, hållbar och lätt att jobba med, säger Richard Moberg.

   

  Projekt i alla storlekar

  Puustellis första nybyggnadsprojekt är Brf Klippern 4 i Malmö, känt som Cykelhu- set, som har försetts med 87 Miinus-kök.
  – Målet för 2017 är att sälja in kök till ytterligare två projekt i storleken 10–15 kök och uppåt, men vi har en organisation som kan ta hand om projekt alltifrån ett kök, så inget projekt är för litet eller för stort, säger Richard Moberg.

   

  Konkurrenskraftigt erbjudande

  Vid sidan av sina två populära kökskoncept har Puustelli också ett serviceerbjudande som har blivit en favorit hos många arkitekter och byggföretag. Det är All inclusive- konceptet, något som har erbjudits privatpersoner under flera år och är ett helhets- grepp som innebär att Puustelli är med kunden från planeringsstadiet tills köket är färdigt att använda. Det har visat sig vara en tydlig konkurrensfördel också på pro- jektsidan.

  – Vår struktur för leverans, inbärning och montering har vi förfinat under flera år. Den ger kunden en enorm trygghet, inte minst när det handlar om större projekt.
  – Tillsammans med Puustellis hållbara och flexibla kökslösningar skapar All Inclusi- ve ett erbjudande mot nybyggnation som både särskiljer oss på marknaden och ger starka konkurrensfördelar. Därför kommer vi att få se en snabb tillväxt i detta seg- ment, som komer att bli ett bra komplement till vår försäljning direkt till privatkun- der, säger Richard Moberg.

  För mer information, kontakta:

  Richard Moberg
  Telefon: 076-323 71 11
  Epost: richard.moberg@puustelli.com