Nyheter

Bild av Legrabox-lådan.

Innovativa Legrabox nu i alla Puustelli-kök

Puustelli arbetar ständigt för att göra svenska kök trevligare, mer lättjobbade och mer slitstarka. Nu blir Puustelli först i Sverige med Legrabox-lådan från österrikiska Julius Blum GmbH. Garantin på 30 år är ett bra bevis på lådans enastående kvalitet.

Ekologiska värden och höga kvalitetskrav hör till Puustellis viktigaste riktlinjer. Det är värden som finns med från inköp av råvaror, igenom hela tillverkningsprocessen och ända till färdig produkt.
En av våra senaste produkter är Legrabox – en kökslåda som gör vardagen i ett Puustelli-kök ännu lite smidigare.

Legrabox – den nya generationens lådhurtsar 
Legrabox-lådan har många nya tekniska egenskaper. Lådan går att dra hela vägen ut och den stängs mjukt. Den rör sig synkroniserat, dämpat och tyst. Lådans finslipade kvalitet både syns och känns.
Legrabox är utvecklad av världens ledande tillverkare av lådor för köket, österrikiska Julius Blum GmbH.

Legrabox är rymlig 
Tack vare sin raka och stilrena design är lådans inre över 40 millimeter bredare än vanliga lådor på marknaden. För en 600 millimeter bred låda, innebär det att förvaringsutrymmet är 10 procent större.

Legrabox är hållbar En helt ny struktur och råvaror av högsta klass garanterar att Legrabox är en robust och stabil låda. Lådan klarar en last på 40–70 kilos vikt, beroende på vilka glidskenor du väljer.
För lådor i normalt köksbruk beviljas 30 års garanti, vilket också säger något om produktens kvalitet och slitstyrka.

Legrabox är återvinningsbar När Legrabox lådhurtsmekanismer har nått slutet av sin livscykel, kan de återvinnas eller återanvändas ner till minsta detalj.

Legrabox är stilig Minimalistisk design och den grafitgrå tonen gör Legrabox estetiskt tilltalande. Lådsidornas tjocklek – endast 12 millimeter – gör det också lätt och behagligt att använda lådhurtsen.

Först hos Puustelli Alla Puustellis lådhurtsar är numera utrustade med Legrabox-lådorna. Det finns också flera alternativa tillbehör till lådorna.

Välkommen in och titta på Legrabox-lådan i din närmaste Puustelli-butik.