Snabb och smidig köksrenovering med All Inclusive

  Med Puustellis unika servicekoncept slipper du lägga tid på att jaga hantverkare, riva din gamla köksinredning, oroa dig för leveranser och misstag. Du väljer själv vilka moment du vill ha hjälp med, sedan tar din kontakt hos Puustelli och våra samarbetspartner hand om resten.
  Här är de olika delarna i vårt All Inclusive-koncept.

  Inredaren kommer hem till dig

  Modernt eller lantligt? Öppna ytor eller utnyttjat till max? Bänkskiva i laminat eller sten?
  Puustellis köksinredare har utbildning, erfarenhet och full koll på de senaste kökstrenderna. De besöker dig hemma och hjälper dig att planera ett samtida, snyggt och lättanvänt kök. Planeringen utförs alltid kostnadsfritt. Boka köksplanering

  Skräddarsytt för ditt kök

  Inredningen till varje Puustellikök byggs efter ditt köks unika mått. Därför mäter inredaren ditt kök under sitt hembesök. Du slipper alltså mäta själv.
  I och med det tar inredaren också på sig ansvaret för att måtten stämmer och att inredningen kommer att passa ditt kök.

  Ut med det gamla

  Vi tar hand om demonteringen av din gamla köksinredning samt transporterar bort och återvinner den på bästa möjliga sätt.

  Renovering av köksutrymmet

  Behöver ditt kök fräschas upp eller kanske byggas om? Puustellis hantverkare ordnar det åt dig. Du slipper planera renoveringen, jaga målare, VVS-montörer och snickare och sedan samordna deras arbete – allt det tar vi hand om.
  De hantverkare vi anlitar är certifierade för att jobba med våra kök.

  Levererar ända in i köket

  Vår transporttjänst innebär att du får samtliga delar, snickerier, maskiner, hoar, kranar, belysning och allt som behövs till ditt nya kök, levererade och inburna på en och samma gång vid den tid du blivit lovad.

  Proffsen installerar

  Puustellis köksinredning monteras alltid av professionella och certifierade montörer. Vi lämnar två års garanti på monteringsarbetet.

  Flexibel finanseringslösning

  Vi hjälper dig med en flexibel finansieringslösning som kan inkludera både köksinredningen och renoveringsarbeten. Vad kostar ett kök i månaden?

  10/30 års garanti

  Puustellis fasta snickerier och rörliga metalldelar kommer med en garanti på tio år. För lådor, lådskenor och gångjärn är garantin 30 år. De produkter vi inte tillverkar själva, som maskiner och blandare, har garanti enligt producentens villkor.

  Nöjdhet

  Nöjda kunder är viktigast för oss. Därför ger vi inte avkall på vår service eller kvalitet på våra produkter utan utvecklar dem kontinuerligt. Puustelli-snickerierna håller över lång tid och de kan kompletteras efter många år. Vi skickar en kundundersökning till alla våra kunder efter leverans och på basis av responsen har vi lyckats utmärkt i vårt jobb. Enligt undersökningen som utförts av utomstående** är 93 % av våra kunder nöjda och rekommenderar oss för sina vänner. Vi har varit marknadsledaren och vägvisaren inom branschen i Finland i 30 år. Detta är ingen slump.

  ** Innolink Research Oy

   

  Puustelli är miljövänligt

  Puustelli är miljövänligt

  Vi på Puustelli värnar om miljön och arbetar ständigt för att göra vår verksamhet mer miljövänlig.

  Dags för nytt kök?