Puustelli är miljövänligt

  • Du kan själv främja miljön genom att minska energiförbrukningen i ditt kök. Även små handlingar som regelbunden rengöring av utrustning och avfrostning av frysen har förvånansvärt stor betydelse.

Vi på Puustelli värnar om miljön och arbetar ständigt för att göra vår verksamhet mer miljövänlig. Redan idag är våra råvaror, tillverkningsprocesser och montering så skonsamma som möjligt mot miljön. Men vi vill gärna vara ännu bättre imorgon.

Har du tänkt på att ett miljövänligt kök också är plånboksvänligt? När du väljer Puustelli, väljer du ett kök i högsta energiklass. Rätt placering av kyl och frys, energisparande lampor, en induktions- eller keramisk spis samt utbyte av droppande blandare sparar energi. Puustelli-kök hjälper dig att göra små och stora miljövänliga val.

Från ord till handling

Puustelli använder inga hotade träslag och är starkt engagerade i att minska mängden avfall i vår produktion. Allt material utnyttjas med minsta möjliga slöseri. Överskottsmaterialet från produktionen används i möjligaste mån som bränsle för fabrikens uppvärmningssystem.
Ytorna på våra produkter behandlas sedan länge med vattenbaserade lösningsmedel. Vår produktionsprocess är helt fri från tungmetaller, och inga sådana ämnen uppstår under tillverkningen.
Vid nedmontering och montering, packning och transport minimerar vi belastningen på miljön. 

Samarbete är det enda sättet att nå resultat. Alla våra leverantörer och underleverantörer står bakom samma miljövänliga värderingar som vi.

Puustelli är miljövänligt

Puustelli är miljövänligt

Vi på Puustelli värnar om miljön och arbetar ständigt för att göra vår verksamhet mer miljövänlig.

Dags för nytt kök?