Projektimyynnin yhteystiedot

B2B Projektförsäljning


Puustelli startade avdelningen för B2B projekt hösten 2017 och vänder sig i första hand till byggföretag, byggherrar, helhetsentreprenörer och villaleverantörer.

KONTAKTA OSS >>

Puustelli Pro tar hand om hela tjänstekedjan

Söker du en innovativ, kvalitativ, stabil och serviceinriktad köksleverantör till dina nybyggnationer och större ROT-projekt?

  • Med vår 100-åriga historia och know-how har vi utvecklat ett unikt produkt- och tjänstekoncept för yrkesbyggare.
  • Puustelli Pro erbjuder hela tjänstekedjan från tidig planering till inbärning på projektplatsen. I vissa projekt även montage med egna montörer.
  • Utöver vårt extremt breda produktsortiment erbjuder vi förenklad och säkrare logistik genom att vi levererar alla våra produkter i en och samma leverans.
  • I sann Puustelli anda har vi en helt egen serviceavdelning som backar upp våra kunder i eftermarknadsarbetet med kompletterings, garanti och serviceärenden.
  • Puustelli går i spets för miljömedvetna inredningar och vi har börjat sätta en helt ny standard med vårt världspatenterade supermiljökök – Miinus.

Omdömen från våra kunder

"Vi uppskattar Richard för hans flexibilitet, kunnande och snabba support”
Niclas Henriksson, Arbetschef, SEHED Bygg AB

 

 

Suunnittelu ja asukasmuutokset
Helhetsleverantör för ditt B2B projekt

Du kan lugnt vända dig till oss när det är dags att börja projektera och planera köks- garderobs och badinredningar till ditt byggprojekt.
Vi ser till att ert inredningskoncept blir snyggt, funktionellt och att det uppfyller gällande inredningskrav enligt BBR. Vårt breda standardsortiment skapar inte bara flexibilitet i utseende och materialval utan ger även våra inredare möjlighet att skapa maximalt ekonomiskt prisvärda lösningar.

När vi kommit vidare i processen genomför vi alltid eventuella ändringar och uppdateringar enligt tidtabell för byggprojektet, säkerställer och rekommenderar samt vid behov åker ut och kontrollmäter på byggarbetsplatsen.

Referensprojekt B2B-försäljning företagskunder
Referensprojekt

Puustellis projektavdelning har levererat kompletta köks- garderobs- och badinredningar till både nybyggen och ROT-projekt sedan starten 2017. På vår referenssida hittar du några av våra tidigare och pågående projekt just nu.

Harppipiirros
Mätningar, information och besök på byggplatsen

Rätt dimensionering är en av grundpelarna för en lyckad möbelleverans. Våra rutinerade inredare gör vid behov en slutlig kontrollmätning på byggarbetsplatsen åt dig. Samtidigt checkar vi givet att övriga vitala funktioner är på rätt plats måttmässigt.

För att säkerställa informationsgången har vi utvecklat ett elektroniskt uppföljningssystem för våra leveranser och överlåtelser av byggobjekt. Regelbundna byggplatsmöten säkerställer att vår leverans sker i rätt tid och att den löper smidigt.

Kalusteasennus ja keittiön käyttöönotto, Puustelli
Installationsarbeten

Ett Puustelli-montage utförs alltid som garantiarbete av Puustellis egna utbildade och certifierade montörer.

Vi ser inte installationen som klar förrän den har slutbesiktigats och godkänts av er besiktningsman. Inför detta överlåter vi även kökets nödvändiga underhålls- och garantidokument.

Vid behov utbildar vi ditt företags montörer i Puustellis produkter i våra egna utbildningslokaler.

Harppipiirros
Produktbibliotek för planerare

De byggobjektsbibliotek (BIM) som är avsedda för Puustellis proffs kan nu laddas ner i programmen Revit och Archicad.

Sertifikaatit nosto se
Certifikat

Puustellis alla tjänster omfattas av den internationella ISO-certifieringen. Vårt certifikat omfattar både kvalitetsledningssystem (ISO 9001) och miljösystem (ISO 14001).

Puustelli Sverige Projektavdelning B2B
Vi hjälper dig

Är du nyfiken på varför fler och fler byggherrar, entreprenörer och byggare väljer Puustelli? Boka en 15 minuters onlinegenomgång med oss så berättar vi mer.

Vår kunniga personal är samtliga yrkesutbildade personer inom köks- garderobs- och badplanering och vi har dessutom slutförda studier i övergripande projekthantering. Vi håller trådarna i våra händer under hela projektet, från planering till efterföljande service- och garantiärenden.

Samarbetspartner

Samarbetspartner Puustelli Projekt Sverige

Kontakta projektförsäljning

Projekt
Marknadsföringstillstånd