Projektimyynnin yhteystiedot

Företagsförsäljning


Puustelli startade avdelningen för projekt hösten 2017 och vänder sig i första hand till byggföretag, byggherrar, helhetsentreprenörer och villaleverantörer.

Puustelli Pro tar hand om hela tjänstekedjan

Söker du en innovativ, kvalitativ, stabil och serviceinriktad köksleverantör till dina nybyggnationer och större ROT-projekt?

  • Med vår 100-åriga historia och know-how har vi utvecklat ett unikt produkt- och tjänstekoncept för yrkesbyggare.
  • Puustelli Pro erbjuder hela tjänstekedjan från tidig planering till inbärning på projektplatsen. I vissa projekt även montage med egna montörer.
  • Utöver vårt extremt breda produktsortiment erbjuder vi förenklad och säkrare logistik genom att vi levererar alla våra produkter i en och samma leverans.
  • I sann Puustelli anda har vi en helt egen serviceavdelning som backar upp våra kunder i eftermarknadsarbetet med kompletterings, garanti och serviceärenden.
  • Puustelli går i spets för miljömedvetna inredningar och vi har börjat sätta en helt ny standard med vårt världspatenterade supermiljökök – Miinus.

Referensprojekt

Puustellis projektavdelning har levererat kompletta köks- garderobs- och badinredningar till både nybyggen och ROT-projekt sedan starten 2017. På vår referenssida hittar du några av våra tidigare och pågående projekt just nu.

Vi hjälper dig

Är du nyfiken på varför fler och fler byggherrar, entreprenörer och byggare väljer Puustelli? Boka en 15 minuters onlinegenomgång med oss så berättar vi mer.

Boka ett 15 minuters samtal med oss

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“I would like to describe our cooperation without using any template, nor standard recipe.
I was not ready to buy those exclusive kitchens because they were way beyond my budget, since we were building many flats, the sum was serious. The way that Richard sold it, made plenty of changes we needed, advised us with his experience, kept track of documents, visualizations etc., made us instantly decided to find money somewhere else, to spend them on kitchen furniture.
I honestly recommend Richard and Puustelli as supplier. Cooperation goes flawless, He actually took over all my duties on his arms, requiring only my signature in the end. I really appreciate this.”

Michał Drążek, Propio Wood AB / ETC Byggentreprenad AB

 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”- I vårt projekt finns det en leverantör som skiljer sig markant från alla övriga, Puustelli/Miinus.
Ingen annan har varit i närheten av Miinus servicenivå.
Kombinationen av genomgående CO2-tänk, produkter och service gör Miinus till en mycket värdefull leverantör.”

Klas Boman, AB Boman & Compani

 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

”- Helhetslösning från framtagande av handlingar till färdigmonterat kök har varit ett väldigt bra samarbete”

David Hermansson, Ges Entreprenad AB

 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

” -Vi är mycket nöjda med Puustelli både vad gäller produkter och service. Vi har alltid fått snabb och konstruktiv återkoppling och kökssystemen har stora anpassningsmöjligheter som fungerat oavsett projektens unika krav. Vi är särskilt nöjda med Puustelli Miinus som möjliggör många innovativa lösningar kombinerat med en betydligt mer ekologiskt hållbar konstruktion.”

Martin Stavenow Svensson, Siegel

 

 Architecture AB

Puustelli Pro produkt- och tjänstekoncept
Suunnittelu ja asukasmuutokset
Planering och ändringar som kunderna gör

Du kan lugnt vända dig till oss när det är dags att börja projektera och planera köks- garderobs och badinredningar till ditt byggprojekt.
Vi ser till att ert inredningskoncept blir snyggt, funktionellt och att det uppfyller gällande inredningskrav enligt BBR. Vårt breda standardsortiment skapar inte bara flexibilitet i utseende och materialval utan ger även våra inredare möjlighet att skapa maximalt ekonomiskt prisvärda lösningar.

När vi kommit vidare i processen genomför vi alltid eventuella ändringar och uppdateringar enligt tidtabell för byggprojektet, säkerställer och rekommenderar samt vid behov åker ut och kontrollmäter på byggarbetsplatsen.

Harppipiirros
Mätningar, information och besök på byggplatsen

Rätt dimensionering är en av grundpelarna för en lyckad möbelleverans. Våra rutinerade inredare gör vid behov en slutlig kontrollmätning på byggarbetsplatsen åt dig. Samtidigt checkar vi givet att övriga vitala funktioner är på rätt plats måttmässigt.

För att säkerställa informationsgången har vi utvecklat ett elektroniskt uppföljningssystem för våra leveranser och överlåtelser av byggobjekt. Regelbundna byggplatsmöten säkerställer att vår leverans sker i rätt tid och att den löper smidigt.

Kalusteasennus ja keittiön käyttöönotto, Puustelli
Installationsarbeten

Ett Puustelli-montage utförs alltid som garantiarbete av Puustellis egna utbildade och certifierade montörer.

Vi ser inte installationen som klar förrän den har slutbesiktigats och godkänts av er besiktningsman. Inför detta överlåter vi även kökets nödvändiga underhålls- och garantidokument.

Vid behov utbildar vi ditt företags montörer i Puustellis produkter i våra egna utbildningslokaler.

Harppipiirros
Produktbibliotek för planerare

De byggobjektsbibliotek (BIM) som är avsedda för Puustellis proffs kan nu laddas ner i programmen Revit och Archicad.

Sertifikaatit nosto se
Certifikat

Puustellis alla tjänster omfattas av den internationella ISO-certifieringen. Vårt certifikat omfattar både kvalitetsledningssystem (ISO 9001) och miljösystem (ISO 14001).

Vår kunniga personal är samtliga yrkesutbildade personer inom köks- garderobs- och badplanering och vi har dessutom slutförda studier i övergripande projekthantering. Vi håller trådarna i våra händer under hela projektet, från planering till efterföljande service- och garantiärenden.

Kontakta projektförsäljning

Projekt
Marknadsföringstillstånd