keittiömallistot

Kökssortiment


Puustelli kan som föregångare inom branschen ge dig som kund möjligheten till medvetna val. Det finns två sortiment som stöder varandra men som till sin struktur är helt olika. Puustelli Original och det ekologiska köket Puustelli Miinus är båda individuella premiumhelheter.

Puustelli nöjer sig inte med vilka inventarielösningar som helst, utan söker hela tiden passionerat nya innovativa material och utvecklar allt mer ekologiska tillverkningssätt för sina produkter, som vår moderna produktionsanläggning möjliggör. Vi vill bara erbjuda det bästa till våra kunder. Puustelli har i Finland varit det mest köpta köket sedan 1983 och sedan etableringen i Sverige 1991, blivit allt mer välkänt.

Puustelli har utvecklat ett övergripande och komplett servicekoncept för sina kunder för att göra köksrenoveringen så lätt som möjlig. Våra utbildade köksinredare/planerare tar fram en helhetsplan med samtliga renoveringskostnader, så att allt blir bra på en gång, inklusive väggar, golv och tak, om det behövs. På så vis vet du priset för hela renoveringen och materialen redan innan arbetet påbörjas. Vi erbjuder även en flexibel betalning där du där du själv väljer om du vill betala allt vid leverans eller lägga upp en betalningsplan. Sen tar vi hand om resten.