Puustelli ruokailuryhmät

Puustelli matgrupper


Den stilfulla helheten består av många detaljer. Samma hållbara material i olika produkter finner varandra i Puustelli-köket och gör rummet till en harmonisk och charmig helhet utan störande element. Matgrupperna är ett utmärkt exempel på detta.

Stilrena Lastu

Formgivaren Ilkka Suppanen har designat Lastu-möblerna för Puustelli. Vår framstående formgivare och internationellt ansedde Suppanen använder modigt nya material och får dem att formas på önskat sätt. Samma material finns också i Puustelli-inredningarna.

Massiva WoodX

Materialet i de bord och bänkar som hör till WoodX-sortimentet är av björk eller ek. WoodX-produkter tillverkas av massivt blockträ. Samma material finns också i Puustelli-inredningar. WoodX-möbler är ett ekologiskt val.

Matgrupper, bad och förvaring
Puustelli Lastu ruokailuryhmä
Lastu-matgrupper

Formgivaren Ilkka Suppanen har ritat Lastu-möblerna för Puustelli. Vår framstående formgivare och internationellt ansedde Suppanen använder modigt nya material och får dem att formas på önskat sätt. Samma material finns också i Puustelli-möblerna.

WoodX ruokailuryhmä
WoodX-matgrupper

Materialet i de bord och bänkar som hör till WoodX-sortimentet är av björk eller ek. WoodX-produkter tillverkas av massivt blockträ. Samma material finns också i Puustelli-inredningar. WoodX-möbler är ett ekologiskt val.

Kylpyhuoneet
Badrum

I Puustellis badrum börjar morgonen skönt. Efter duschen ser du i spegeln genast en piggare bild av dig själv. När du öppnar skåpluckan eller tittar in i lådan blir du ännu gladare, eftersom allt är i god ordning. Tandborstar och burkar ser du genast och de är lättillgängliga. So Fresh!

Säilytyskalusteet
Förvaringsmöbler

Puustellis förvaringsmöbler kan anpassas till den plats i hemmet där förvaringsutrymme och ordning behövs. Skjutluckorna öppnar sig lätt. Möblerna tillverkas med mått, material och utrustning efter kundens beställning för olika syften. Möblerna kan också väljas som färdiga helheter.

Kodinhoitohuoneet
Tvättstuga

Tvättstugan blir nästan automatiskt en plats för insamling, sortering och tvätt och förstås också en plats för att stryka och mangla rena kläder. En tvättstuga med många funktioner kräver planering för att funktionaliteten och ergonomin ska förverkligas också där.