Mallistot

Puustellis sortiment


Puustelli producerar och levererar inredningar för hemmets alla rum och vi på företagssidan jobbar med samma sortiment som på privatsidan vilket borgar för stor flexibilitet och högsta kvalitét.
I vårt breda sortiment finns allt ifrån enklare kvalitativa inredningar som lämpar sig för hyresbostäder till högkvalitativa inredningar i exklusiva material till lyxbostäder.

Vi har helt egen tillverkning i vår stora produktionsanläggning i Harjavalta i Finland vilket skapar full egen kontroll på tidsplaner och leveranser. Vi vågar därför påstå att vi är en av de leveranssäkraste aktörerna på de Finska och Svenska projektmarknaderna idag.

Sortimenten vid projektförsäljning
Puustelli Original keittiö
Puustelli Original

Finlands mest populära och omfattande sortiment, största delen av våra produkter och material tillverkar vi själva.

Urbaani keittiökokonaisuus
Puustelli Miinus

Vi har utvecklat ett supermiljövänligt kök, vars samtliga delar har tillverkats på ekologiska grunder. I Puustelli Miinus-köket används varken MDF- eller spånskivor, melamin- eller laminatytor. Stommens sidoram är av biokomposit och produkten har beviljats ett europeiskt patent.
Denna köksserie möter morgondagens ännu tuffare miljökrav, redan idag.

Puustelli PRO malliryhmä
Puustelli Pro

Modellserien skräddarsys för varje byggprojekt eller kund inom projektförsäljningen, liten som stor. Till byggobjekt inom husindustrin och områdesbyggande levererar vi i allmänhet helheter som utöver möbler också omfattar hushållsapparater, hoar, armaturer osv.

I urvalet ingår också helheter för badrum och klädförvaring samt möbler som är avsedda för hemvårdsrum.

Materialen och färgerna har valts ut så att de lätt kan kombineras och man lätt kan skapa en individuell, hemtrevlig stämning i varje rum.

Puustelli-möbler tillverkas av förstklassiga, säkra material. Mer än 90 % av Puustelli-möblerna har redan den högsta inomhusluftklassificeringen M1.

Kontakta projektförsäljning

Projekt
Marknadsföringstillstånd