Vastuullisuus

Ansvar & Hållbarhet


Puustelli hör till toppen när det gäller att utveckla en möbelindustri som är skonsam för miljön. Vårt mål är ett tillverkningssätt som tar ansvar för miljön och som täcker produktens hela livscykel samt som minimerar miljökonsekvenserna, sparar resurser, undviker uppkomsten av avfall och återvinner material så noggrant som möjligt.

På Puustelli har ansvarstagande varit en central värdering som styrt verksamheten sedan företaget grundades. Det är ett djupt rotat tänkesätt, inte enbart en funktion. Vi uppskattar inhemskt arbete och rena, miljövänliga tillverkningssätt. Vi vill möjliggöra de mest ekologiska materialalternativen för våra kunder och leda hela branschen mot en mer hållbar tillverkning. 

Varje år sätter vi upp mål för utvecklingen av hållbar verksamhet, vilket omfattar ekonomiska, sociala och miljömässiga aspekter. Vi vill förstå vår klimatpåverkan och klimatförändringens inverkan på oss. Vi har förbundit oss att uppnå koldioxidneutralitet i hela vår tillverkning senast 2035. Vi erbjuder redan nu våra kunder koldioxidneutrala möbler som vi kompenserar för under tillverkningen.

Beställ nyhetsbrev
Beställ Idébok
Boka tid för köksplanering

 

BESTÄLL PUUSTELLIS NYHETSBREV OCH FÅ TIPS OCH INSPIRATION INFÖR DIN KÖKSRENOVERING

Vilken typ av projekt planerar du:
När du skickar in formuläret får du vårt nyhetsbrev i din e-postadress. Läs om vår integritetspolicy.
Marknadsföringstillstånd
Vilken typ av projekt planerar du:
Marknadsföringstillstånd

Boka tid för köksplanering

Skicka in din bokning till butiken nära dig. Vi bekräftar tiden snarast.
Vilken typ av projekt planerar du:
Hur vill du att vi kontaktar dig
Jag vill boka
Marknadsföringstillstånd
Efter att du har skickat in formuläret så kan våra köksinredare kontakta dig via e-mail eller telefon.