Luckor till köksskåp

Puustelli_keittiön_kaapin_ovet_2024_main

Puustellis unikt breda sortiment av luckor består av hela luckfamiljer och i dem ingår flera luckmodeller. Luckfamiljerna omfattar alla möbler, även de största skåpen. Det finns många olika alternativa material i luckfamiljerna och därför är det lätt att planera möbler för alla rum i hemmet. För fuktiga utrymmen finns det egna innovativa lösningar.

Puustellis luckmodeller kan utifrån formerna grovt taget delas in i fem grupper: släta luckor, spegelluckor, valvbågeluckor och glasluckor. I var och en av dessa finns tiotals luckfamiljer med egna luckmodeller och i många olika material och färger. Den femte gruppen är aluminiumramade luckor, som passar bra ihop med släta luckor.

Vi lanserar kontinuerligt nya inspirerande materialalternativ som du endast får hos Puustelli. Våra planerare har alltid tillgång de senaste nyheterna och de hjälper dig gärna när du gör ditt val. Luckmodellen, materialet och färgen påverkar var för sig både stilen och stämningen. Läs mer om vårt lucksortiment enligt modell eller material.