Puustelli tehdasalue 2020

Puustelli Group Oy


Puustelli Group Oy är en finländsk tillverkare av fasta inredningar av hög kvalitet för hemmet samt en producent av all inclusive-tjänster som specialiserat sig på totalrenoveringar. Puustelli är Finlands största tillverkare av kökssnickerier och Puustelli det mest köpta* köksmärket i Finland redan från år 1983.
* Rakennustutkimus RTS Oy: Egnahemsbyggare 1983–2021.

Finländska kvalitetskök för var och en

Puustelli tillverkar fasta inredningar av hög kvalitet för hela hemmet och genomför renoveringar som färdiga helheter enligt konceptet ALL Inclusive. Den moderna möbelfabriken finns i Harjavalta på samma ort och på samma tomt där moderbolaget Harjavalta Oy grundades för över 100 år sedan.

Puustelli är en ekologisk förebild för möbelbranschen och en vägvisare för framtiden. Det ekologiska köket Miinus är bevisligen ett konkret exempel på detta. Vi vill ge våra kunder bara det bästa.

Puustelli Group Oy ingår i Harjavalta-koncernen, som är ett finländskt familjebolag. I koncernen ingår också Kastelli Group Oy och Lapti Group Oy. Koncernens omsättning 2021 var 563 miljoner euro med 1200 fast anställda personer.

Puustelli är också en organisation som i hög grad blir allt mer internationell. Möbler säljs via egna specialbutiker förutom i Finland och i Sverige och också i de baltiska länderna. Puustellis Miinus-möbler exporteras dessutom till Förenta staterna.