Kylpyhuoneet

Puustelli Badrum


I Puustellis badrum börjar morgonen skönt. Efter duschen ser du i spegeln genast en piggare bild av dig själv. När du öppnar skåpluckan eller tittar in i lådan blir du ännu gladare, eftersom allt är i god ordning. Tandborstar och burkar ser du genast och de är lättillgängliga. So Fresh!

Puustelli-badrum

Badrummet är ett privat område där alla morgonrutiner börjar på sitt eget sätt. Badrummet behöver individuell planering inklusive belysning, precis som vilket annat rum som helst. Funktionalitet och säkerhet är grundläggande värderingar.

Puustelli har badrumsmöbler för varje smak, eftersom material och färger finns i ett mycket brett urval. Måtten utgör inte heller något problem, eftersom Puustelli kan göra möbler med mycket exakta mått som passar för varje utrymme. Oavsett om det är bänkskåp eller höga skåp.

Stommaterial

Puustellis stommaterial finns i olika alternativ beroende på vilket rum du inreder. Stommar av spånskivor med melaminbeläggning är lämpliga för torra sanitetsutrymmen. Stommarna har kantband runtom. Stommarna är som standard vita men finns också i många andra färger.
Melaminstommen avsedd för badrum tål fukt bättre. Den är vit och har fått kantband med laserteknik.

Innovativ och patenterad 

Puustelli har också utvecklat en innovativ stomlösning för badrum och som är helt unik. I badrumsmöbler är stommaterialet vanligen en spånskiva med melaminbeläggning. Puustellis bioram ersätter skivmaterialen. Fördelarna är många. Ramkonstruktionen är av biokomposit som är ekologisk, helt återvinningsbar, den tål vatten till 100 % och formaldehydhalten är 0 %.
Designmönstret i ramens yttersidor passar till många olika stilar. Puustellis biostomme för fuktiga utrymmen är ett utmärkt val.

Installationsfärdiga lösningar

Puustellis badrumsmöbler levereras ihopsatta och är färdiga att monteras, täcksidorna har rätt dimensioner och infällningarna av hoarna har gjorts. Armaturen och eluttagen levereras planenligt.
Luckor och lådor stängs ljudlöst och mjukt. I lådorna använder vi LegraBox-lådor vars mekanismer är bland de absolut bästa på marknaden. Puustellis möbler förorsakar heller inte problem med inomhusluften. Allt levereras direkt hem och inburet på en gång.

Bad och förvaring
Säilytyskalusteet
Bad och förvaring

Puustellis förvaringsmöbler kan anpassas till den plats i hemmet där förvaringsutrymme och ordning behövs. Skjutluckorna öppnar sig lätt. Möblerna tillverkas med mått, material och utrustning efter kundens beställning för olika syften. Möblerna kan också väljas som färdiga helheter.

Kodinhoitohuoneen kalusteet - Puustelli
Tvättstuga

Tvättstugan blir nästan automatiskt en plats för insamling, sortering och tvätt och förstås också en plats för att stryka och mangla rena kläder. En tvättstuga med många funktioner kräver planering för att funktionaliteten och ergonomin ska förverkligas också där.

WoodX ruokailuryhmä
Matgrupper

Den stilfulla helheten består av många detaljer. Samma hållbara material i olika produkter finner varandra i Puustelli-köket och gör rummet till en harmonisk och charmig helhet utan störande element. Matgrupperna är ett utmärkt exempel på detta.