Keittiön kodinkoneet

Kökets hushållsmaskiner


Utöver snickerier erbjuder vi ett brett urval av hushållsmaskiner. Placeringen av kylskåpet och hällen är viktiga detaljer för kökets funktionalitet. För varje hushållsmaskin som är integrerade i ett skåp finns noggrant dimensionerade möbler.

Integrerade hushållsmaskiner

I Puustelli-köket har möblerna för hushållsmaskiner skräddarsytts separat för varje märke. Detta garanterar en optimal luftcirkulation för maskinerna, skapar en enhetlig design utan behov av extra täcksidor och samtidigt maximeras även skåpsutrymmet.

Hushållsmaskiner anpassade för ditt hem

Puustellis möbler för hushållsmaskiner behöver inte bearbetas vid installationen, eftersom de levereras installationsklara. Puustellis biokompositgaller garanterar optimal luftcirkulation precis där det behövs, vilket bidrar till lägre energiförbrukning. Dessutom säkerställer de noggrant utformade möblerna att alla maskiner kan placeras på en optimal höjd för både användarvänlighet och säkerhet.

Ett samlat köp

När en kund köper Puustelli-möbler köper de ofta samtidigt även sina hushållsmaskiner genom oss. Detta förenklar processen avsevärt. Tack vare vårt långvariga samarbete med ledande europeiska tillverkare av hushållsmaskiner, kan vi erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser. När du handlar hos Puustelli får du möbler och hushållsmaskiner levererade samtidigt, direkt från vår fabrik, och allt bärs in i ditt hem.

Kodinkonetoimittajat_logot_1920x80
Blandare och belysning
Keittiön allas, hana ja jätelajittely
Kök med ho, blandare och avfallssortering

Handfat, kran och sortering tillsammans är en av de viktigaste aspekterna av köksfunktionaliteten. För möbler kräver detta hållbarhet, olika färdiga lösningar för sortering och flexibel dimensionering för olika kökenheter. En framgångsrik kombination underlättar många dagliga sysslor i köket.

Keittiön valaistus
Köksbelysning

Puustellis omfattande design inkluderar också belysning. Allmän belysning och belysning för ett arbetsområde är en viktig del av kökets funktionalitet. Antalet uttag är något som vi också tar hänsyn till i designen.