2022_keittiöasennus_Harjavalta-1258_main

Köksmontering


Köket har en framträdande roll i inredningen. Därför är installationsarbetet förutom tillverkningen av möblerna av stor betydelse. Puustellis professionella installationstjänst ger dig trygghet vid monteringen. Puustelli Group Oy ger dig två års garanti för sitt monteringsarbete.

I rummet som ska renoveras demonterar montören det gamla köket, mellandelsutrymmet och hushållsmaskinerna och ser till att de sorterade för återvinning. Han installerar de nya möblerna enligt ritningarna från inredaren och samordnar även El- och VVS-arbeten. På detta sätt är drömköket funktionellt och färdigt att användas enligt tidsplanen.

Innan montören lämnar platsen kommer han att utföra en överlämningsinspektion av köket tillsammans med kunden. Det säkerställer att allt gjordes i enlighet med kontraktet.

Garanti även för installationsarbete

Puustelli-produkternas funktionsgaranti är 10 år. De produktspecifika garantierna för mekanismerna är i bästa fall upp till 30 år. För det möbelinstallationsarbete som utförs av Puustelli-installatörer ger vi två års fabriksgaranti. I fråga om produkter som vi inte själva tillverkar, såsom hushållsmaskiner, hoar, kranar, armatur osv., följer garantitiden rekommendationerna. Vid konsumenthandel är garantitiden minst 2 år. Mer information om garantivillkoren får du i vår butik.