Keittiön muodot

Kökstyper


Köket tog för flera år sedan ett språng från att ha varit en avskild del av hemmet till att bli dess paradplats. Köksfunktionerna blev samtidigt viktigare liksom matlagningen. Med tanke på funktion och säkerhet är det viktigt med ergonomi och fri passage mellan spis, vatten och kylskåp.

Funktionstrianglar

Puustellis köksinredare är experter och ser till att funktionaliteten förverkligas på bästa möjliga sätt. Vid första mötet antecknar hen alla önskemål. Om det finns fler personer i hushållet är det viktigt att se till allas behov vid planeringen av ergonomin. När så många saker som möjligt diskuteras tillsammans blir slutresultatet bäst. Oavsett var köket finns i hemmet, är det viktigt att det är tryggt och trivsamt. Det kan vi åstadkomma. Du kommer att få ett riktigt bra mysrum.

Mysrum

När man renoverar eller bygger nytt är det bra att komma ihåg kökets viktigaste uppgift. Det är ju matlagning. Då behövs funktionalitet, ergonomi och köksfunktioner på samma sätt som hittills. Det behövs arbetsytor och arbetsutrymme vid matlagning. Likaså behövs det tillräckligt med lådor och förvaringsutrymmen för kärl, redskap och matvaror. Restprodukter uppkommer också, vilket innebär att sorteringskärl måste vara tillgängliga. Det viktigaste kriteriet vid val av hushållsmaskiner är energieffektivitet.

Beställ nyhetsbrev
Beställ Idébok
Boka tid för köksplanering

 

BESTÄLL PUUSTELLIS NYHETSBREV OCH FÅ TIPS OCH INSPIRATION INFÖR DIN KÖKSRENOVERING

Vilken typ av projekt planerar du:
När du skickar in formuläret får du vårt nyhetsbrev i din e-postadress. Läs om vår integritetspolicy.
Marknadsföringstillstånd
Vilken typ av projekt planerar du:
Marknadsföringstillstånd

Boka tid för köksplanering

Skicka in din bokning till butiken nära dig. Vi bekräftar tiden snarast.
Vilken typ av projekt planerar du:
Hur vill du att vi kontaktar dig
Jag vill boka
Marknadsföringstillstånd
Efter att du har skickat in formuläret så kan våra köksinredare kontakta dig via e-mail eller telefon.