Esitteet

Kataloger


IdeBok_2023_kansi

Beställ vår katalog

En köksrenovering kräver tid och eftertanke. Slå dig därför ner i en bekväm stol och låt dig inspireras. Köken i Idéboken ger dig tips och idéer och presenterar olika stilar. Varje Puustelli-kök anpassas noggrant och planeras individuellt efter dina önskemål.

Beställ hem Idéboken och kom igång med köksplaneringen.

Miinus_Ekologiskt_Kök_2023_kansi

Miinus Katalog

Broschyren Det Ekologiska Köket Miinus ger dig inspirerande ekologiska kökskoncept och tips för planeringen av ditt kök. Du får inspirerande idéer om olika köksstilar, men kom ihåg att varje Miinus-kök designas precis enligt dina önskemål.

Du kan läsa broschyren eller hämta den från din närmaste butik.

Gröna Boken

Gröna Boken

Varje Puustelli-produkt har producerats på ett ansvarsfullt sätt från första steget av tillverkningen. Nästan alla Puustelli-produkter tillhör klass M1, som är den bästa nivån för inomhusluft. Möblerna är rena, luktfria och orsakar ingen retningar eller allergier. Ren inomhusluft har mycket stor betydelse för hälsan.

Du kan bläddra i Gröna Boken eller hämta den från din närmaste butik.

MaterialGuide_2023_kansi

MaterialGuide

Bra planering och rätta materialval garanterar funktionaliteten såväl i köket som i hemmets andra rum. I MaterialGuiden hittar du mer information on Puustellis material och produkter. Använd dig av den tillsammans med Idéboken.

Du kan bläddra i MaterialGuiden eller hämta den från din närmaste butik.

MoreGuide_2023_kansi

MoreGuide

Puustellis MoreGuide ger, såsom namnet säger, MERA! Alla produkter i MoreGuiden är noggrant utvalda, och vår fabrik har beaktat att de passar ihop med Puustelli-möblerna. Broschyren får du i din närmaste butik.

MaskinGuide_2023_kansi

MaskinGuide

Syftet vid valet av produkter till Puustellis MaskinGuide har varit att göra det lättare för dig att välja dina köksmaskiner, oavsett kökets stil eller storlek.

Du kan hämta broschyren i din närmaste butik.

TailorMade

TailorMade

Puustellis måttsystem TailorMade möjliggör ergonomiskt köksarbete för var och en av oss. Tack vare tre arbetshöjder Low, Medium och High, fyra justerbara sockelhöjder samt ett tiotal tjocklekar på bänkskivorna fås en mycket exakt ergonomisk höjd. Dessutom förblir 3D-linjerna i varje kök stilrena tack vare de många alternativa måtten.

Du kan hämta TailorMade broschyren från din närmaste butik.

Manual_för_skötsel_och_underhåll_2022

Manual för skötsel och underhåll

Genom att följa dessa anvisningar för skötsel och underhåll säkerställer du att garantin gäller och att köket fungerar många år framöver. Vi rekommenderar att du läser anvisningarna för skötsel, underhåll och användning omsorgsfullt. Därigenom får du bästa nytta av dina möbler och säkerställer att de fungerar samt att värdet bevaras i fortsättningen.

Du kan bläddra i broschyren eller hämta den i din närmaste butik.