Säilytyskalusteet

Puustelli förvaringsmöbler


Puustellis förvaringsmöbler kan anpassas till den plats i hemmet där förvaringsutrymme och ordning behövs. Skjutluckorna öppnar sig lätt. Möblerna tillverkas med mått, material och utrustning efter kundens beställning för olika syften. Möblerna kan också väljas som färdiga helheter.

Puustellis förvaringsmöbler

Puustellis förvaringsmöbler går att få i många olika material. Möblerna kan utrustas och dimensioneras för olika syften i sovrum, barnrum, vardagsrum, hallar osv. Belysning på möblernas insida ökar användarvänligheten.

Puustelli Original förvaringsmöbler

Puustelli Original förvaringsmöbler möjliggör en individuell stil och stämning, eftersom stom- och luckmaterialen i regel överensstämmer med möbelsortimentet. En nyhet är FosbArt-luckorna som har en mycket vacker och grov yta samt finns dessutom i ett stort antal färger. LegraBox-lådor är standardutrustning i Puustellis möbler. Skåpsortimentet passar tack vare de flexibla måtten och materialvalen utmärkt också i köket.

Puustelli Roomy förvaringsmöbler

Det finns ett brett utbud av stombredder och höjder i Roomy förvaringsmöbler. Materialet i skjutluckorna är av melamin eller färgat glas. Luckornas rammaterial är av aluminium och fungerar också som ett diskret handtag. Lådorna är LegraBox-lådor och bland övrig utrustning finns många alternativ.

Övriga förvaringslösningar

Puustelli tillhandahåller också exakta helhetslösningar för skjutskåp vars mått, innehåll och material har planerats på förhand för olika syften. Det är också lättare att välja när alternativen är färdiga.

Bad och förvaring
Kylpyhuoneet
Badrum

I Puustellis badrum börjar morgonen skönt. Efter duschen ser du i spegeln genast en piggare bild av dig själv. När du öppnar skåpluckan eller tittar in i lådan blir du ännu gladare, eftersom allt är i god ordning. Tandborstar och burkar ser du genast och de är lättillgängliga. So Fresh!

Kodinhoitohuoneet
Tvättstuga

Tvättstugan blir nästan automatiskt en plats för insamling, sortering och tvätt och förstås också en plats för att stryka och mangla rena kläder. En tvättstuga med många funktioner kräver planering för att funktionaliteten och ergonomin ska förverkligas också där.

WoodX ruokailuryhmä
Matgrupper

Den stilfulla helheten består av många detaljer. Samma hållbara material i olika produkter finner varandra i Puustelli-köket och gör rummet till en harmonisk och charmig helhet utan störande element. Matgrupperna är ett utmärkt exempel på detta.

Beställ nyhetsbrev
Beställ Idébok
Boka tid för köksplanering

 

BESTÄLL PUUSTELLIS NYHETSBREV OCH FÅ TIPS OCH INSPIRATION INFÖR DIN KÖKSRENOVERING

Vilken typ av projekt planerar du:
När du skickar in formuläret får du vårt nyhetsbrev i din e-postadress. Läs om vår integritetspolicy.
Marknadsföringstillstånd
Vilken typ av projekt planerar du:
Marknadsföringstillstånd

Boka tid för köksplanering

Skicka in din bokning till butiken nära dig. Vi bekräftar tiden snarast.
Vilken typ av projekt planerar du:
Hur vill du att vi kontaktar dig
Jag vill boka
Marknadsföringstillstånd
Efter att du har skickat in formuläret så kan våra köksinredare kontakta dig via e-mail eller telefon.