Keittiöremontti Puustelli-rahoituksella

Köksrenovering med Puustelli-finansiering


Det händer i köket, det är mycket mer än ett rum för hushållsarbete. Det är viktigt med gemensamma måltider och matlagning kan i bästa fall vara en stressfri hobby. Moderna ugnar, mikrovågsugnar och kylanläggningar är en räddning i den jäktiga vardagen. I köket delar vi glädje och sorg och planerar framtiden. Här trivs vi med vänner.

Möblerna i det mest populära rummet i hemmet ska vara slitstarka, vackra och praktiska. Nu satsar alla på köket, och för dem som gillar matlagning är det en hjärtesak. Avsikten är att det nya köket ska betjäna dig i 10 år eller till och med 20 år. För att du inte ska behöva nöja dig med kompromisser i något av dina val ska du se på de möjligheter som Puustelli-finansieringen erbjuder.

Finansiering av köksrenoveringen ingår i tjänsterna

Finansieringen ingår som en viktig del i de tjänster som köksplaneraren erbjuder dig. Med finansieringen har du möjlighet att förverkliga också stora köksdrömmar mot en liten månadsbetalning. Av Puustellis kunder genomför cirka hälften sin köksrenovering med finansiering.

Finansieringen gör det möjligt för dig att förverkliga stora köksdrömmar mot en liten månadsbetalning.
 

Puustelli och OP Företagsbanken ABP ger dig finansiering för din köksrenovering. Finansieringsavtalet ingår vid köksplaneringen med din Puustelli-säljare och du behöver inte separat kontakta banken. För att få finansiering för din köksrenovering behöver du inga säkerheter, borgensmän eller sparkapital. Finansieringsbeslutet får du genast när ansökan har fyllts i.

Med finansieringsavtalet får du alltid 30 dagar betaltid utan ränta och kostnad. Fakturan enligt avtalet kommer först vid leveransen, och då kan du besluta om du betalar allt på en gång, i poster eller om du väljer amorteringsfria månader, helt beroende på din livssituation. Betaltiden är till och med 10 år och om du vill kan du när som helst betala hela beloppet, utan extra kostnader.

Den faktiska årsräntan enligt konsumentkreditlagen för en genomsnittlig kredit på 120 000 kronor med en kredittid på 44 månader är 12,03% och kreditsumman 147 324 kr när den fasta räntan är 11,20% och adm.avg./mån 45 kr fr.o.m den andra fakturan (1/2024). Finansieringen beviljas av OP Företagsbanken Abp, Gebhardsplatsen 1, 00510 Helsingfors, Finland.

 

Fördelar med finansiering:

  • En klar och flexibel finansieringslösning som ger möjlighet till amorteringsfria månader
  • Inkluderar alla delar av renoveringen; möbler, hushållsapparater, bänkskivor, ho, kran, armatur … Dessutom kan alla installations-, el- och rörarbeten samt allt material som ingår i renoveringen inkluderas i Puustelli-finansieringen.
  • Inga bankkontakter, inga säkerheter, borgensmän eller sparkapital
  • Avgiftsfri och kostnadsfri betalningstid 30 dagar från leveransen
  • Du bestämmer själv återbetalningstakten, betalningstid till och med 10 år
  • Möjlighet till två årligen återkommande amorteringsfria månader
  • Du kan betala Puustelli-finansieringen när som helst utan extra kostnader
  • Ingen uppläggning- eller årsavgift, räntorna är avdragsgilla