Sa_gar_det_till

Så går det till


En köksrenovering löper som smidigast när varje arbetsfas sköts av en yrkesutbildad person. Puustellis inredare är proffs inom köksplanering och de har gedigen kunskap om övergripande köksrenoveringar. De får också löpande utbildningar på både nya produkter och trender. De vet vad de gör och har allt under kontroll under hela renoveringen.

Puustelli möjliggör den lättaste köksrenoveringen i ditt liv. Vi erbjuder ett övergripande tjänstekoncept som inkluderar planering, installation, renovering och slutstädning. Konceptet är i sin omfattning unikt i branschen.

Vi står till din tjänst.
Maksuton ideointi- ja suunnittelupalaveri, Puustelli
Kostnadsfritt idé- och planeringsmöte

Planeringen av det nya köket inleds med ett gemensamt planeringsmöte. Som kund kan du berätta för köksplaneraren vad som är bra och fungerande i ditt nuvarande kök samt naturligtvis hurdana förbättringar du önskar i det nya köket.

Trenderna kommer och går, men en kunnig köksplanerare vet hur trender och tidlöshet kan kombineras.

 

Mittaus, Puustelli palvelut
Mätning

Hos Puustelli ansvarar köksplaneraren för att ta måtten. Köksplaneraren ansvarar således för att alla möbler, bänkskivor, hushållsmaskiner och kringutrustning i det nya köket lämpar sig för de platser som de är avsedda för. Köksplaneraren kontrollerar också var dörrar, fönster och eventuella inkapslingar finns. Utöver de egentliga möbelmåtten kartlägger köksplaneraren också många tekniska detaljer, såsom var el- och tappställen finns, ventilationssystemet och bärande väggkonstruktioner.

Offert
Offert för ett nytt kök

Utifrån de gemensamma mötena utarbetar köksplaneraren en visuell 3D-plan för det nya köket. Köksplaneraren beräknar också noggrant hur mycket det nya köket och renoveringarna kommer att kosta och berättar hur länge köksrenoveringen pågår. Materialvalen fulländar planen för det nya köket.

Digitaaliset palvelut
Digitala tjänster

Det ska vara enkelt och smidigt att göra affärer på Puustelli. Därför har vi utvecklat en mängd olika digitala tjänster för att kunna betjäna dig på bästa möjliga sätt - oavsett tid och plats.

Puustelli-rahoitus
Puustelli-finansiering

Finansieringen ingår som en väsentlig del i den service som köksplaneraren erbjuder dig. Med hjälp av finansieringen kan du genomföra även stora köksdrömmar med önskad månadsbetalning. Av Puustellis kunder genomför cirka hälften en köksrenovering med finansiering.

Remontti_Rauma_2015-4227_coll
Rivning av det gamla köket

Rivning av det gamla köket och installationen av det nya köket är en viktig del av Puustellis tjänster.

Den första arbetsfasen är att skydda det objekt som ska renoveras och passagerna. Därefter rivs det gamla köket och levereras till sorteringscentralen för återvinning.

Puustelli-kalusteiden valmistus – Made in Harjavalta
Tillverkning av snickerier – Made In Harjavalta

Vår fabrik finns i Harjavalta och representerar toppen inom möbelbranschen. Fabriken finns på samma tomt där den första tegelstenen till moderbolaget lades för 100 år sedan. För Puustelli har kvalitet alltid varit en hederssak och det är vi också kända för. Kvaliteten märks i våra långlivade och hållbara produkter som tillverkas av förstklassiga av material från pålitliga källor, med respekt för miljön.

2022_keittiötoimitus_Harjavalta
En leverans – flerfaldig nytta

När dina nya köksmöbler är klara på fabriken meddelar vi dig en exakt leveransdag. Leveransen av köksmöblerna, tillhörande hushållsmaskiner och utrustning bärs in till dig i nära anslutning till köket. Puustellis leveranser är alltid transportförsäkrade och vår leveranstid är sex veckor.

Installation och det nya koket tas ibruk
Installation av köket och det nya köket tas i bruk

En certifierad möbelinstallatör arbetar i ditt hem med en experts sakkunskap. De arbeten som utförs av en Puustelli-installatör får två års fabriksgaranti. Möbelinstallatören har den nyaste kunskapen i branschen och de verktyg som är avsedda för experter, vilket ger ett snyggt och finslipat slutresultat.

När köket är färdigt är det dags för slutstädning och godkännande av arbetet. Samtidigt ger vår installatör dig anvisningar om hur du ska använda köksmöblerna och hushållsmaskinerna.

Nya koket
Lyckat slutresultat

En nöjd kund är en hederssak för oss, och därför prutar vi inte på kvaliteten på våra produkter eller tjänster.

Våra kunders tillfredsställelse med våra köksplanerares och möbelinstallatörers arbete mäter vi kontinuerligt med NPS-metoden. Varje år överträffar de kundernas förväntningar och kunderna rekommenderar dem till sina vänner och bekanta.

Takuu_nosto_672x400_se
Garanti också för installationsarbetet

Puustelli-produkternas funktionsgaranti är 10 år. De produktspecifika garantierna för mekanismerna är i bästa fall upp till 30 år. För det möbelinstallationsarbete som utförs av Puustelli-installatörer ger vi två års fabriksgaranti. I fråga om produkter som vi inte själva tillverkar, såsom hushållsmaskiner, hoar, kranar, armatur osv., följer garantitiden rekommendationerna. Vid konsumenthandel är garantitiden minst 2 år. Mer information om garantivillkoren får du i vår butik.

Huolto ja kunnossapito
Service och underhåll

Puustelli-möbler är produkter som följer principerna för hållbar utveckling. De har särskilt utvecklats för att hålla för användning och tid. Vi vill dock betjäna dig också efter köksanskaffningen, till exempel när det gäller byte av silikon, justering av gångjärn eller t.ex. oljning av bänkskivor. Varje Puustelli-kund kan beställa dessa tilläggstjänster.

Boka tid för köksplanering

Skicka in din bokning till butiken nära dig. Vi bekräftar tiden snarast.
Vilken typ av projekt planerar du:
Hur vill du att vi kontaktar dig
Jag vill boka
Marknadsföringstillstånd
Efter att du har skickat in formuläret så kan våra köksinredare kontakta dig via e-mail eller telefon.