Kodinhoitohuoneen kalusteet - Puustelli

Puustelli Tvättstuga


Tvättstugan blir nästan automatiskt en plats för insamling, sortering och tvätt och förstås också en plats för att stryka och mangla rena kläder. En tvättstuga med många funktioner kräver planering för att funktionaliteten och ergonomin ska förverkligas också där.

Puustelli Tvättstugor

För varje tvättstuga finns en lämplig skåplösning. TailorMade ger alla möjligheter att variera måtten för skåp, lådor och garderober. Puustelli-möblerna kan planeras stilrent utan gradering och lösningar finns också för besvärliga knutar, så att slutresultatet är snyggt och stiligt. Tvättstugans funktion förbättras av mekanismerna i skåpen, utrustningarna i lådorna samt möbler med olika luckmekanismer. Alla tvättstugemöbler har M1-klassificering.

Värt att tänka på

En tillräckligt stor ho, även på djupet, samt en hög kran med löstagbar utloppspip för att underlätta handtvätt av kläder. Det lönar sig att noggrant fundera över valet av hushållsmaskiner och deras funktioner. Utan maskinell torkning av kläder kan det ta oskäligt lång tid att torka kläder i ett litet utrymme. Också i tvättstugan är det mycket viktigt att beakta tillräcklig belysning och antalet eluttag.

Rumsplanering

Tvättstugan är ofta också en plats där man förvarar säsongsvaror. Sommarhatten och sandaler sätts lätt i förvar där eller julpynt. En tvättstuga är dessutom en utmärkt plats för sortering av t.ex. tidningar, glas och annat som återvinns. En tvättstuga är ett rum med flera funktioner och används på många olika sätt.

Bad och förvaring
Kylpyhuoneet
Badrum

I Puustellis badrum börjar morgonen skönt. Efter duschen ser du i spegeln genast en piggare bild av dig själv. När du öppnar skåpluckan eller tittar in i lådan blir du ännu gladare, eftersom allt är i god ordning. Tandborstar och burkar ser du genast och de är lättillgängliga. So Fresh!

Säilytyskalusteet
Förvaring

Puustellis förvaringsmöbler kan anpassas till den plats i hemmet där förvaringsutrymme och ordning behövs. Skjutluckorna öppnar sig lätt. Möblerna tillverkas med mått, material och utrustning efter kundens beställning för olika syften. Möblerna kan också väljas som färdiga helheter.

WoodX ruokailuryhmä
Matgrupper

Den stilfulla helheten består av många detaljer. Samma hållbara material i olika produkter finner varandra i Puustelli-köket och gör rummet till en harmonisk och charmig helhet utan störande element. Matgrupperna är ett utmärkt exempel på detta.