Luckor, bänkskivor och handtag

Puustelli keittiökalusteet

Puustelli-möblerna tillverkas i Harjavalta, mitt i en småstad, och i fabriken jobbar cirka 200 yrkesutbildade personer. Traditionell snickarglädje och en modern produktionsanläggning är en kombination som möjliggör nästan allt.

De material och mekanismer som inte tillverkas i Finland köper vi direkt av europeiska tillverkare. Leveranserna sker direkt till vår fabrik, utan mellanhänder. Vi känner tillverkarna väl med flera decenniers erfarenhet, vi vet var produkterna har tillverkats och hur.

Vi tillverkar för våra kunder säkra och rena produkter enligt principen för hållbar utveckling och av bästa tillgängliga material. Det är knappast en slump att Puustelli har varit det mest köpta köksmärket i Finland sedan 1983.

Välitilakalusteet

 

När ett Puustelli-kök planeras finns alltid hela rummet med på ritbordet. Bakgrundsskivan i utrymmet mellan de övre och nedre skåpen är på en framträdande plats. Valet av material och färg påverkar helheten. Det lönar sig också att planera materialet i bänkskivorna samtidigt. Talesättet ”väl planerat är hälften gjort” stämmer också här.

LÄS MER