Keittiöremontti

KÖKSRENOVERING


Den enklaste köksrenoveringen – från dröm till färdigt kök. Puustelli har funnits på den svenska marknaden sedan 1991 och vi genomför cirka 1000 köksrenoveringar varje år. Vi förverkligar gärna dina köksdrömmar också.

Varför renovera köket?

Köket är ett av de mest använda utrymmena i hemmet. Den vanligaste orsaken för köksrenovering är att få köket att fungera bättre med hänsyn till familjens behov.

Mycket förvaringsutrymme, korrekt placerade funktioner och moderna vitvaror kan betraktas som hörnstenarna i ett fungerande kök. Bänkskivor slits mest i köket, därför är det viktigt att satsa på dem vid en köksrenovering. När olika funktioner i köket är rätt placerade är det både trevligt och praktiskt att arbeta  i köket. Det är bekvämt att tömma diskmaskinen när det finns plats för tallrikar och glas i ett skåp eller låda som finns nära tillhands. Vitvaror av hög kvalité gör det enkelt att laga mat och även spara tid vid tillagningen. När det finns tillräckligt med förvaringsutrymme är det enkelt att hålla ordning i köket. När allt har hittat sin plats kommer det  inte heller samlas massa onödiga varor på bänkarna.

Utgångspunkt för köksrenovering

Att följa din vardag är viktigt när du börjar utforma ett nytt kök. Vad händer exakt i ditt kök? Finns det en eller flera personer som är involverade i matlagning? Ska det bakas mycket i köket? Behöver familjen kanske två diskmaskiner för att underlätta vardagen? Utgångspunkten för köksrenoveringen och grunden för planerna anses vara ditt köks behov och önskemål.

Ibland gör familjerna en list på punkter som inte funkar i det nuvarande köket. Då är det bra att göra listan över tiden, eftersom sakerna kommer inte fram dagligen. När du tillexempel bakar bullar kan du upptäcka att det inte finns tillräckligt med bänkyta. Däremot kan vissa av problemen dyka upp dagligen; att sortera avfall är svårt eftersom det inte finns tillräckligt många kärl för det.

Beställ nyhetsbrev
Beställ Idébok
Boka tid för köksplanering

 

BESTÄLL PUUSTELLIS NYHETSBREV OCH FÅ TIPS OCH INSPIRATION INFÖR DIN KÖKSRENOVERING

Vilken typ av projekt planerar du:
När du skickar in formuläret får du vårt nyhetsbrev i din e-postadress. Läs om vår integritetspolicy.
Marknadsföringstillstånd
Vilken typ av projekt planerar du:
Marknadsföringstillstånd

Boka tid för köksplanering

Skicka in din bokning till butiken nära dig. Vi bekräftar tiden snarast.
Vilken typ av projekt planerar du:
Hur vill du att vi kontaktar dig
Jag vill boka
Marknadsföringstillstånd
Efter att du har skickat in formuläret så kan våra köksinredare kontakta dig via e-mail eller telefon.