Fler alternativ än någonsin. Nu kan du välja alla!

En köksrenovering är en resa med många val. Precis som när du väljer resmål för semestern ställs du inför många beslut.
Å ena sidan skulle man vilja åka på en cykelresa genom Sverige, å andra sidan besöka Europas storstäder och njuta av stadskulturen. Ett svårt val.

Varför inte välja båda?

Puustelli Miinuskök är som en inhemsk cykeltur. Det är ett miljövänligt och trendigt val. Puustellis Original kökskollektion är däremot en klassiker, något som alla vill uppleva i sitt liv.

Nu kan du kombinera dessa två kökskollektioner fritt och kreativt – för allra första gången.

Vi kallar denna kombination av två olika kökskollektioner för ett Hybridkök.

Nu kan du välja de bästa delarna av båda i ditt kök!

 

Vad gör ett kök till ett hybridkök?

Ett Miinuskök är val nummer ett för den miljömedvetna. Möbelstommarna i Puustellis Miinuskök är gjorda av biokomposit. Materialet är både hållbart och 100 % återvinningsbart och återanvändbart material.

Användningen av biokomposit i köksmöbler har visats vara en av de viktigaste miljöåtgärderna inom hela möbelindustrin. 
 

Den globalt betydelsefulla uppfinningen har också tilldelats ett Europapatent. Biokompositramen har hittat sin plats på många ställen som värnar om ekologiska värden, runt om i världen.

Biokomposit är ett ekologiskt och hållbart alternativ för en köksstomme. Biokompositramen är väldigt motståndskraftig mot kyla, värme, fukt och stora temperaturskillnader. Konstruktionens hållbarhet gör också att möblerna kan demonteras, flyttas och byggas om flera gånger. Biokompositramen är lätt och enkel att hantera under transport och installation.

Genom att välja en biokompositram till ditt kök förvandlas det till ett hybridkök, men flera biokompositramar multiplicerar naturligtvis de ekologiska fördelarna.

Puustelli hybrid biokomposiittirunko

 

Original är en klassiker – och alltid på modet

Köksmöblerna i Original-kollektionen har varit känd i decennier som Puustelli-kvalitet. Möbellösningar, träluckor och praktiska förvaringslösningar är riktigt snickarhantverk.

Alla Puustellikök tillverkas i vår egen fabrik i Harjavalla. Puustelli har varit det mest köpta och mest uppskattade köket i Finland sedan 1983.

Oavsett om du väljer Original, Minus eller Hybrid kan du få mer information, idéer och inspiration i din närmaste Puustelli-butik.

Boka ett planeringsmöte i butiken så planerar vi vidare tillsammans!
 

Boka här