Digitaaliset palvelut

Puustellis digitala tjänster


Det ska vara enkelt och smidigt att göra affärer på Puustelli. Därför har vi utvecklat en mängd olika digitala tjänster för att kunna betjäna dig på bästa möjliga sätt - oavsett tid och plats.

Digitala tjänster
Koksgalleri
Köksgalleri

I Nordens största köksgalleri kan du ta en titt bland köken som vi har levererat. Börja planeringen av ditt nya kök genom att lära känna de bästa idéerna från våra kunders kök.

I galleriet kan du få inspiration som du kan spara i dina favoriter. Och påbörja din egen köksresa!

 

Showroom_karuselli
Puustelli Virtual Showroom

Upplev ett unikt sätt att lära känna våra underbara kökslösningar utan ansträngning från din egen soffa. Puustelli Showroom erbjuder en interaktiv resa till inspirerande kök. Du kan bekanta dig med olika mekanismer, material och andra lösningar bara genom att trycka på en knapp.

Följ med på det digitala köksäventyret i Puustelli Showroom. Välkommen till den nya dimensionen av köksbutiker!

Keittiösimulaattori
Kökssimulator

I Puustellis kökssimulator kan du designa köket utifrån dina egna preferenser. Du kan ändra material och färger på olika ytor.

Du kan dela den färdiga planen via e-post och sociala medier. Det går även skicka en kontaktförfrågan direkt till säljaren.

Suunnittelutapaaminen_etänä_nosto_672x400
Planeringsmöte digitalt

Vill du planera ditt kök hemifrån? Våra butiker kan hjälpa dig med det på distans. Ett virtuellt möte med oss är ett snabbt och effektivt sätt att hålla ditt första planeringsmöte.

Du kan boka din planeringstid här och någon av våra säljare kommer att kontakta dig så fort som möjligt.

ShowRoom_nosto_672x400
Vertex Showroom

Köket som vi har planerat åt dig kan även visas i vårt digitala showroom. Din inredare skickade en länk som leder till en 3D-modell. Du kan i lugn titta runt i köket och se din plan i detalj.

Tjänsten fungerar med telefon, surfplatta och dator.

AR_applikaatio_beta_nosto_eng_672x400
Puustelli AR

AR, eller förstärkt verklighet, är en teknik som gör att tillagt digitalt innehåll kan visas ovanpå den verkliga miljön. Med Puustellis AR-applikation kan du passa in färdiga kök i ditt eget hem på din mobilskärm och mäta ditt eget köksutrymme. I framtiden kommer applikationen även att möjliggöra presentationen av skräddarsydda kök.
 
För närvarande endast tillgänglig för Android-telefoner och på engelska.

MyPuustelli_nosto_672x400
MyPuustelli

MyPuustelli är en personlig tjänst för att dela information och dokument relaterade till ditt kök. I tjänsten kan du se hur din beställning färdigställs och få meddelande om leveransdatum och hur du förbereder dig inför leveransen.

MyPuustellis material kommer att finnas kvar i tjänsten även efter att du mottagit din leverans och du kan när som helst återgå till dess innehåll.

Verkkokauppa_nosto_672x400
Webbshop

I vår webbshop hittar du ett brett utbud tillbehör och reservdelar för ditt kök. Där hittar du de mest populära handtagen, armaturerna och blandarna i vårt sortiment. Där finns även lådutrustning som passar i våra snickerier och mycket mer.
Du kan välja vilket av Postens leveransstellen du vill hämta de beställda varorna på.