Digitaaliset palvelut

Puustellis digitala tjänster


Det ska vara enkelt och smidigt att göra affärer på Puustelli. Därför har vi utvecklat en mängd olika digitala tjänster för att kunna betjäna dig på bästa möjliga sätt - oavsett tid och plats.

Digitala tjänster
Koksgalleri
Köksgalleri

I Nordens största köksgalleri kan du ta en titt bland köken som vi har levererat. Börja planeringen av ditt nya kök genom att lära känna de bästa idéerna från våra kunders kök.

I galleriet kan du få inspiration som du kan spara i dina favoriter. Och påbörja din egen köksresa!

 

Keittiösimulaattori
Kökssimulator

I Puustellis kökssimulator kan du designa köket utifrån dina egna preferenser. Du kan ändra material och färger på olika ytor.

Du kan dela den färdiga planen via e-post och sociala medier. Det går även skicka en kontaktförfrågan direkt till säljaren.

Suunnittelutapaaminen_etänä_nosto_672x400
Planeringsmöte digitalt

Vill du planera ditt kök hemifrån? Våra butiker kan hjälpa dig med det på distans. Ett virtuellt möte med oss är ett snabbt och effektivt sätt att hålla ditt första planeringsmöte.

Du kan boka din planeringstid här och någon av våra säljare kommer att kontakta dig så fort som möjligt.

ShowRoom_nosto_672x400
Showroom

Köket som vi har planerat åt dig kan även visas i vårt digitala showroom. Din inredare skickade en länk som leder till en 3D-modell. Du kan i lugn titta runt i köket och se din plan i detalj.

Tjänsten fungerar med telefon, surfplatta och dator.

MyPuustelli_nosto_672x400
MyPuustelli

MyPuustelli är en personlig tjänst för att dela information och dokument relaterade till ditt kök. I tjänsten kan du se hur din beställning färdigställs och få meddelande om leveransdatum och hur du förbereder dig inför leveransen.

MyPuustellis material kommer att finnas kvar i tjänsten även efter att du mottagit din leverans och du kan när som helst återgå till dess innehåll.

Verkkokauppa_nosto_672x400
Webbshop

Under utveckling.