Idéboken

Ett kök är en stor investering som kräver tid och eftertanke. Slå dig därför ner i en bekväm stol och låt dig inspireras. Köken i Idéboken ger dig tips och presenterar olika stilar men varje Puustelli-kök anpassas noggrant och planeras individuellt efter dina önskemål.

MaterialGuiden

Bra planering och rätta materialval garanterar funktionaliteten såväl i köket som i hemmets andra rum. I MaterialGuiden hittar du mer information on Puustellis material och produkter. Använd dig av den tillsammans med Idéboken.

MoreGuiden

Puustellis More-guide erbjuder, såsom namnet indikerar, MERA!

Alla produkter i guiden är noggrant utvalda, och vår fabrik har beaktat att de passar ihop med Puustelli-snickerierna.

MaskinGuiden

I valet av produkter för Puustellis MaskinGuide har vi velat underlätta valet av köksmaskiner för dig, oavsett kökets stil eller storlek.

Gröna Boken

Varje Puustelli-produkt har blivit till på ett ansvarsfullt sätt från första steget av tillverkningen. Högt ställda kvalitetskrav betyder mycket mer än hållbara och långlivade produkter. Puustelli-produkterna tillhör redan nästan alla klass M1, som är den bästa nivån av inomhusluft. Snickerierna är rena, luktfria och orsakar ingen retning eller allergi. Ren inomhusluft har avgörande betydelse för hälsan.

Manual för skötsel och underhåll

Genom att följa dessa anvisningar för skötsel och underhåll säkerställer du att garantin gäller och att du har ett fungerande kök under många år framöver. Vi rekommenderar att du läser anvisningarna för skötsel och underhåll samt bruksanvisningen ordentligt. På det sättet får du ut maximalt av din köksinredning och försäkrar dig om att den fungerar samtidigt som den behåller sitt värde under en lång tid.