Kundservice

  Vi sätter alltid kunden i första hand. För oss är det viktigt att kunden känner sig trygg och framförallt nöjd med sitt köp av produkter och tjänster från oss.

  Har du service-eller garantifrågor så går det bra att kontakta vår serviceavdelning på email service@puustelli.com *. Uppge ditt namn, adress, telefonnummer och gärna ordernummer. Beskriv ditt ärende så tydligt som möjligt för snabbare återkoppling.

  Kontaktinformation avseende service och underhåll för hushållsmaskiner och kompletterande produkter, som t ex belysning, hoar, blandare etc. finns längre ner på sidan.
  Om varumärket inte finns i listan, vänligen kontakta service@puustelli.com.

   

  Puustelli group service

  Reprovägen 13

  18377 TÄBY
  service@puustelli.com

  Hitta hit

   

  Länkar till samarbetspartner

  Aeg / Electrolux
  Kontakt >>

  Siemens
  Kontakt >>

  Lapetek / Limente
  Kontakt >>

  Grohe
  Kontakt >>

   

   

  Skötsel och underhåll

  Moderna kök innehåller mycket teknik och mekanismer som behöver kontinuerligt underhåll. Vi rekommenderar att du noggrant följer anvisningarna i vår broschyr Manual för skötsel och underhåll för att säkerställa kökets finish, funktionalitet och att villkoren för garantins giltighetsvillkor uppfylls.  På det sättet får du ut maximalt av din köksinredning och försäkrar dig om att köket fungerar som det ska och behåller sitt värde under lång tid framöver.

   

  Underhållsservice av kök

  Puustelli erbjuder också professionell hjälp med underhållsarbetet. Ett utmärkt sätt att säkerställa att köket blir underhållet och servat som det ska om den egna förmågan eller tiden inte räcker till. Underhållsservice från oss kan också vara lämpligt inför en försäljning av hus eller bostadsrätt. 

  Underhållsarbetet utförs av vårt team av professionella montörer och servicetekniker och kan t ex omfatta justering av gångjärn och mekanismer, oljning av träbänkskivor, impregnering av stenbänkskivor, mindre lappning av skador och kontroll av kökets funktioner i allmänhet.

  För mer information om Puustelli underhållsservice kontakta serviceavdelningen:

  BESTÄLLNING AV  KÖKSUNDERHÅLLSARBETE

  Kostnad för underhållsservice debiteras 600 kr per timme + servicebil 450 kr inkl moms.
  Underhållsarbetet är ROT-berättigat.

   

  * Integritetspolicy

  Genom att kontakta oss via e-post eller telefon, godkänner du/ni att vi samlar in nödvändiga personuppgifter, såsom namn, adress, telefonnummer mm, för att kunna administrera ärendet och återkoppla till er på bästa möjliga sätt. För mer information gällande din/er personuppgiftssäkerhet, läs gärna vår dataskyddsbeskrivning.