Puustelli Kök Nyköping

Stockholmsvägen 10
611 33 Nyköping
Sweden
Öppettider:

Mån-Tor: 11:00-17:00
Fre: 11:00-16:00
Lör: Stängt

Avvikande öppettider

 
Vi tar hand om hela din köksrenovering

Puustelli kök har funnits i Nyköping sedan 1992 och med 27 år i branschen så tar vi dig hela vägen från idé till färdigt kök.

I vår butik hittar ni köksinredarna Marie Selstig, Marcus Saarenpää samt byggchef Peder Fransson.

Hur går en köksplanring till?

Vi kommer hem till er på bokad tid för en köksplanering, där tar vi måtten som vi behöver samt går igenom era önskemål och tankar.
Efter hembesöket så bokas en ny tid för en genomgång av förslaget i vår butik där vi även ser över material så som bänkskiva, lucka m m. Utifrån dessa val kan vi ta fram en offert på köket monterat och klart om så önskas.

Vi har All Inclusive!

Vill ni att vi tar hand om hela renoveringen så slipper du lägga tid på att jaga hantverkare, riva det gamla köket, oroa dig för leveranser och misstag. Du väljer själv vilka moment du vill ha hjälp med, sedan tar vi hand om resten.

Vi på Puustelli Nyköping tycker att kvalité, kunskap & service är de tre viktigaste byggstenarna i en lyckad köksrenovering.

Hitta hit | Tillbaka

Nyheter

Helena och Fredrik bytte stadslivet mot ett liv på landet

Barnens ridintresse fick Helena och Fredrik att flytta till en gård på landet. Efter sex månaders renovering kunde familjen lämna stadslivet i Norrköping. Marcus från Puustelli Nyköping planerade och projektledde renoveringen av köket.

Läs hela artikeln >>

Europapatentet färdigt – Puustellis miljökök är verkligen unikt

Nu är det klart: Puustelli erhåller europeiskt patent på ett flertal lösningar i möblerna i Miinus-konceptet.

Patentet visar att Miinus - eller supermiljököket som det ofta kallas - inte bara är yta, utan verkligen står för något nytt i strävan mot mindre klimatpåverkan i köksinredning.

Läs mer >>

Modernt utställningskök i borstad furu till salu

Här har vi ett modernt kök med luckor i svartlaserad borstad furu och vitmålad mdf. Köket består av en sektion för häll och vatten, en köksö med sittplatser och en maskinvägg för kyl, frys, ugn, micro och vinkyl.

PRIS: 89 000 kr (inkl.moms)
(Ord.pris 300 900 kr)

Läs mer och se ritningar på köket >>

Marie Renström Selstig
Köksinredare
Marcus Saarenpää, köksinredare, Puustelli kök Nyköping, hjälper dig med din köksrenovering
Marcus Saarenpää
Köksinredare