Modernt utställningskök till salu i Uppsala, 84.400 kr

Nu förnyar vi vår utställning och säljer ett av våra populära moderna kök. Passa på och gör en bra affär.
Välkommen in i butiken så berättar vi mer.

 

 

Köken säljs i befintligt skick och hämtas av köparen. Vi hjälper dig självklart om du har några funderingar kring köksplaneringen. Det går även att beställa nya stommar om köket behöver kompletteras.

 

 

 

Köket innehåller

 • Stomme: Melamin i mörk nöt
 • Lucka: TP65 mörkbrun björk (nere) / TPKL10 vit glaslucka med ekfanerram på insidan (uppe)
 • Täcksidor: I luckmaterial TP65 mörkbrun björk
 • Bänkskiva: Solid bänkskiva ”skarvfri” Titan White med integrerad ho
 • Fläkt: Airforce

Hushållsmaskiner från Siemens

 • Siemens ugn: HB36A1260S
 • Siemens kyl: KS38RN11
 • Siemens frys: GS32NV13
 • Siemens diskmaskin: SX65M002SK (integrerad)
 • Siemens häll: EH675MN11E (flexzon)
 • Designfläkt från lapetek

Övrigt

 • Disktorkskåp
 • Magic Corner (delvist utdragbart hörnskåp)
 • Metallhandtag (krom)
 • Blandare FM Mattsson med diskmaskinsavstängning
 • Aluminium list med skjutbar hylla samt knivställ

PRIS: 84 400 kr (inkl.moms)
(Ord.pris 241 140 kr) 

 

  

 

 

Nackabutiken totalrenoverad och säljer alla utställningskök


 

Om du är på jakt efter ett nytt kök så har du ett unikt tillfälle då vi säljer fem stycken Puustelli-kök vid samma tillfälle, Vi kommer att renovera hela butiken så passa på och förverkliga din dröm om ett nytt kök.

Köken säljs i befintligt skick och hämtas av köparen. Vi hjälper dig självklart om du har några funderingar kring köksplaneringen. Det går även att beställa nya stommar om köket behöver kompletteras.

 

Nedan listas de kök som säljs

Kök 2, borstad furu i svart och vitt, 116 300 kr - Läs mer >>

 

Kök 3, Lantkök i vit borstad furu, 76 600 kr - Läs mer >>

 

Kök 4, vit kasettspegellucka, 57 700 kr - Läs mer >>

 

Kök 5, Grey highgloss, 91 200 kr - Läs mer >>

 

Kök 6, Zebrano sand, 91 700 kr - Läs mer >>

 

Välkommen in till butiken på Smedjegatan 2 i Sickla köpkvarter.
Telefon: 08-556 015 10 E-post: nacka.puustelli@puustelli.com

 

Ta en digital rundtur i butiken

Han leder Puustellis satsning på nybyggnation

Richard Moberg blir projektledare för Puustellis nystartade avdelning för ny- byggnadsprojekt.
Kombinationen av miljökonceptet Miinus och kökstillverkarens helhetserbju- dande gör dem till en stark utmanare på projektmarknaden.

 

   

 

Efter sju år som säljare och butikschef för Puustelli och därefter konceptansvarig för kökstillverkarens nya produkt Puustelli Miinus, blir Richard Moberg nu ansvarig för företagets nya projektavdelning.
– Richard har varit med länge och har väldigt stor kunskap om båda våra koncept, Puustelli och Puustelli Miinus. Vid projektförsäljning är det viktigt att kunna arbeta systematiskt och noggrant och där har Richard allt som krävs, säger Mika Ojanne, vd för Puustelli Sverige.

 

Fler efterfrågar ekologisk hållbarhet

Puustelli startade avdelningen för projekt hösten 2016 och vänder sig i första hand till byggföretag och villaleverantörer. I sortimentet ingår både Puustellis originalkök och miljököket Miinus. Framför allt Miinus har väckt uppmärksamhet.
– Miinus är en helt ny produkt för projektmarknaden och ligger rätt i tiden. Hållbar- hetstänket växer och miljömedvetenheten blir allt viktigare. Miinusstommen är till hundra procent ekologisk och fri från gifter och allergener. Den är dessutom tålig, hållbar och lätt att jobba med, säger Richard Moberg.

 

Projekt i alla storlekar

Puustellis första nybyggnadsprojekt är Brf Klippern 4 i Malmö, känt som Cykelhu- set, som har försetts med 87 Miinus-kök.
– Målet för 2017 är att sälja in kök till ytterligare två projekt i storleken 10–15 kök och uppåt, men vi har en organisation som kan ta hand om projekt alltifrån ett kök, så inget projekt är för litet eller för stort, säger Richard Moberg.

 

Konkurrenskraftigt erbjudande

Vid sidan av sina två populära kökskoncept har Puustelli också ett serviceerbjudande som har blivit en favorit hos många arkitekter och byggföretag. Det är All inclusive- konceptet, något som har erbjudits privatpersoner under flera år och är ett helhets- grepp som innebär att Puustelli är med kunden från planeringsstadiet tills köket är färdigt att använda. Det har visat sig vara en tydlig konkurrensfördel också på pro- jektsidan.

– Vår struktur för leverans, inbärning och montering har vi förfinat under flera år. Den ger kunden en enorm trygghet, inte minst när det handlar om större projekt.
– Tillsammans med Puustellis hållbara och flexibla kökslösningar skapar All Inclusi- ve ett erbjudande mot nybyggnation som både särskiljer oss på marknaden och ger starka konkurrensfördelar. Därför kommer vi att få se en snabb tillväxt i detta seg- ment, som komer att bli ett bra komplement till vår försäljning direkt till privatkun- der, säger Richard Moberg.

För mer information, kontakta:

Richard Moberg
Telefon: 076-323 71 11
Epost: richard.moberg@puustelli.com

Så här byter du kök i Västerås

I den här filmen berättar Magnus, Lili och Johan från Puustelli i Västerås hur du går till väga när du ska byta kök.
Det är det här vi kallar "All Inclusive". 

Nu kommer supermiljököket Miinus till Nyköping

I helgen är det premiär för supermiljököket Puustelli Miinus i Nyköping. Kökskonceptet har utvecklats för att vara ett framtidskök och minskar miljöpåverkan med hälften, jämfört med ett vanligt kök.

Det är Puustellis köksbutik på Stockholmsvägen 10 som säljer det nya kökskonceptet från och med lördag den 10 september.

– Miinus-konceptet innebär ett helt nytt sätt att tänka köksinredning. Det är framtiden och bra för miljön. Det kallas ju inte ”supermiljökök” utan anledning, säger Marie Selstig som äger och driver butiken tillsammans med kollegan Annemarie Fredriksson.

Och faktum är att det är fler än företagarna själva som längtat efter Miinus-inredningen, något Puustelli Sveriges vd Mika Ojanne intygar. 

– Vi har haft kunder som åkt från Nyköping till våra butiker i Stockholm. Nu slipper de den resan och kan se Miinus-sortimentet på hemmaplan istället, säger han. 

Inga spånskivor, inga gifter

Miinuskonceptet utvecklades med målet att kraftigt minska miljöpåverkan och bli köksinredning baserad på moderna värderingar kring miljö och hälsa. Några viktiga delmål var att minska vikten och att minimera inomhusutsläppen, något som blev verklighet när utvecklingsteamet lyckades hitta rätt formel för det nya materialet bio-komposit. 

– Kompositen används i kökets stommar. Den är stark, lätt och tål både vatten och höga temperaturer, berättar Annemarie Fredriksson.

Tack vare biokompositen och stommarnas annorlunda design behövs varken spånskivor eller MDF-skivor i Miinusköket. 

– Både MDF och spånskivor släpper ut ohälsosam formaldehyd. Tack vare att vi slipper de skivmaterialen slipper vi också de giftiga utsläppen. Det är en viktig anledning till att vi kan kalla Miinusköket helt giftfritt, säger Annemarie Fredriksson.

Speciell design, unikt miljövänligt

Invigningen av den nya köksutställningen i helgen blir det första tillfället för alla kunder att se Miinus i Nyköping. 

– Det känns jätteroligt att vi kan erbjuda fler valmöjligheter. Puustelli Miinus har en helt egen design. Dessutom är vi ensamma på marknaden om ett så här miljövänligt kökskoncept, säger Marie Selstig. 

Trots att den officiella säljstarten sker i helgen har redan en Nyköpingsbo fått köpa stommar ur Miinuskonceptet. 

– Ägaren till klädbutiken Micke & Co har köpt stommar till sin nyöppnade butik. Han tyckte att de passade perfekt till hans koncept och hans kunder har varit väldigt nyfikna på vad det är när de sett stommarna i hans butik, säger Marie Selstig. 

– Men jag är inte alls förvånad – det är en väldigt snygg och annorlunda design på köksinredningen, och det blir väldigt snygga kök. 

25 års erfarenhet av köksinredning

Puustelli Nyköping är en av de första butiker i Sverige som får Miinus-sortimentet. Det är ingen slump.

– Vi har funnits i Nyköping i nästan 25 år. Personalen i butiken är ett kunnigt och erfaret gäng som har ritat hundratals kök. De har vad som krävs för att kunna sälja Miinus-konceptet och leverera de högklassiga kökslösningar vi eftersträvar, säger Mika Ojanne.

Fakta

Tid: Lördag och söndag 10–11 september, kl. 11–15

Plats: Puustellibutiken, Stockholmsvägen 10, Nyköping

Mer om Miinusköket: http://www.puustellimiinus.com/sv/puustelli_miinus

För mer information, kontakta:

 • Marie Selstig

070-971 33 56

 • Annemarie Fredriksson

070-797 06 00

Bilder på Miinusköket, se: https://www.flickr.com/photos/miinus_se/

 
 

Pages