NYINVIGNING av Puustellis butik i Nacka

I helgen den 19-20 augusti öppnar vi vår totalrenoverade köksutställning på Smedjegatan 2.
På plats finns ett stort antal experter på köksplanering, ekologisk inredning och köksrenovering.
Passar du på att besöka oss i helgen har du chans att utnyttja våra finfina erbjudanden.

Välkommen!

Total makeover för Puustelli Nacka – och nu kommer supermiljököket Miinus

En helt nyinredd butik som ger mer plats för inspiration och med världens sannolikt mest miljövänliga kökskoncept. Det kan Puustelli i Sickla Köpkvarter stoltsera med idag. 

Helgen den 19–20 augusti invigs den omgjorda butiken med pompa och ståt. 

 

– Det absolut vanligaste önskemålet hos de kunder som kommer in till oss är ”inspiration” – de vet att de behöver ett nytt kök, men inte hur det ska se ut. I vår nya butiksmiljö har vi större möjlighet att visa dem vilka möjligheter som finns. 

Det berättar Håkan Thid som äger och driver Puustellis köksbutik i Sickla Köpkvarter sedan 2008. Till butiken kommer kunder från hela Nacka, från Hammarby Sjöstad, Tyresö och hela Värmdölandet för att hitta ny inredning till sitt hus- eller bostadsrättskök. 

 

Utformat för individuella kök 

I den nya butiken finns mer plats för kunderna att sitta ner och diskutera sina behov och önskemål med kökssäljarna. De uppdaterade köksmiljöerna har också fått en mer ombonad design, så att de är lättare att tänka in i en hemmiljö. 

– Eftersom vi utformar och bygger varje köksinredning individuellt för kunden, blir inget kök identiskt med ett annat. Därför har vi velat skapa en miljö där kunden får möjlighet att verkligen utveckla sina behov och önskemål, så att vi kan ta fram precis det kök hen vill ha, säger Håkan Thid. 

 

Premiär för supermiljököket 

En premiär i butiken är kökskonceptet Puustelli Miinus, supermiljököket som bara har ett hälften så stort ekologiskt fotavtryck som ett standardkök. Köket har utvecklats från början av Puustelli. 

– Det är jättehäftigt att vi får detta kök till butiken nu. Puustelli har alltid försökt ligga i framkant när det kommer till miljövänlighet – Miinuskonceptet är nästa steg i detta, säger Håkan Thid. 

 

Invigning helgen den 19–20 augusti 

Helgen den 19–20 augusti blir det officiell invigning av den omgjorda butiken. På plats finns ett stort antal experter på köksplanering, ekologisk inredning och köksrenovering. 

– Självklart kommer vi att fira nyöppningen i butiken på olika sätt, bland annat kommer vi att ha ett antal öppningserbjudanden till de kunder som kommer förbi. 

För den som inte har möjlighet att komma den helgen, finns ett nytt tillfälle helgen därpå. 

– Ja, faktiskt: lördagen helgen efter har vi vår vanliga höst-kick-off i butiken, med massor av roliga erbjudanden. Så det finns två tillfällen att göra en riktigt bra köksaffär nu i augusti, säger Håkan Thid med ett skratt.

Modernt utställningskök till salu i Uppsala, 84.400 kr

Nu förnyar vi vår utställning och säljer ett av våra populära moderna kök. Passa på och gör en bra affär.
Välkommen in i butiken så berättar vi mer.

 

 

Köken säljs i befintligt skick och hämtas av köparen. Vi hjälper dig självklart om du har några funderingar kring köksplaneringen. Det går även att beställa nya stommar om köket behöver kompletteras.

 

 

 

Köket innehåller

 • Stomme: Melamin i mörk nöt
 • Lucka: TP65 mörkbrun björk (nere) / TPKL10 vit glaslucka med ekfanerram på insidan (uppe)
 • Täcksidor: I luckmaterial TP65 mörkbrun björk
 • Bänkskiva: Solid bänkskiva ”skarvfri” Titan White med integrerad ho
 • Fläkt: Airforce

Hushållsmaskiner från Siemens

 • Siemens ugn: HB36A1260S
 • Siemens kyl: KS38RN11
 • Siemens frys: GS32NV13
 • Siemens diskmaskin: SX65M002SK (integrerad)
 • Siemens häll: EH675MN11E (flexzon)
 • Designfläkt från lapetek

Övrigt

 • Disktorkskåp
 • Magic Corner (delvist utdragbart hörnskåp)
 • Metallhandtag (krom)
 • Blandare FM Mattsson med diskmaskinsavstängning
 • Aluminium list med skjutbar hylla samt knivställ

PRIS: 84 400 kr (inkl.moms)
(Ord.pris 241 140 kr) 

 

  

 

 

Nackabutiken totalrenoverad och säljer alla utställningskök


 

Om du är på jakt efter ett nytt kök så har du ett unikt tillfälle då vi säljer fem stycken Puustelli-kök vid samma tillfälle, Vi kommer att renovera hela butiken så passa på och förverkliga din dröm om ett nytt kök.

Köken säljs i befintligt skick och hämtas av köparen. Vi hjälper dig självklart om du har några funderingar kring köksplaneringen. Det går även att beställa nya stommar om köket behöver kompletteras.

 

Nedan listas de kök som säljs

Kök 2, borstad furu i svart och vitt, 116 300 kr - Läs mer >>

 

Kök 3, Lantkök i vit borstad furu, 76 600 kr - Läs mer >>

 

Kök 4, vit kasettspegellucka, 57 700 kr - Läs mer >>

 

Kök 5, Grey highgloss, 91 200 kr - Läs mer >>

 

Kök 6, Zebrano sand, 91 700 kr - Läs mer >>

 

Välkommen in till butiken på Smedjegatan 2 i Sickla köpkvarter.
Telefon: 08-556 015 10 E-post: nacka.puustelli@puustelli.com

 

Ta en digital rundtur i butiken

Han leder Puustellis satsning på nybyggnation

Richard Moberg blir projektledare för Puustellis nystartade avdelning för ny- byggnadsprojekt.
Kombinationen av miljökonceptet Miinus och kökstillverkarens helhetserbju- dande gör dem till en stark utmanare på projektmarknaden.

 

   

 

Efter sju år som säljare och butikschef för Puustelli och därefter konceptansvarig för kökstillverkarens nya produkt Puustelli Miinus, blir Richard Moberg nu ansvarig för företagets nya projektavdelning.
– Richard har varit med länge och har väldigt stor kunskap om båda våra koncept, Puustelli och Puustelli Miinus. Vid projektförsäljning är det viktigt att kunna arbeta systematiskt och noggrant och där har Richard allt som krävs, säger Mika Ojanne, vd för Puustelli Sverige.

 

Fler efterfrågar ekologisk hållbarhet

Puustelli startade avdelningen för projekt hösten 2016 och vänder sig i första hand till byggföretag och villaleverantörer. I sortimentet ingår både Puustellis originalkök och miljököket Miinus. Framför allt Miinus har väckt uppmärksamhet.
– Miinus är en helt ny produkt för projektmarknaden och ligger rätt i tiden. Hållbar- hetstänket växer och miljömedvetenheten blir allt viktigare. Miinusstommen är till hundra procent ekologisk och fri från gifter och allergener. Den är dessutom tålig, hållbar och lätt att jobba med, säger Richard Moberg.

 

Projekt i alla storlekar

Puustellis första nybyggnadsprojekt är Brf Klippern 4 i Malmö, känt som Cykelhu- set, som har försetts med 87 Miinus-kök.
– Målet för 2017 är att sälja in kök till ytterligare två projekt i storleken 10–15 kök och uppåt, men vi har en organisation som kan ta hand om projekt alltifrån ett kök, så inget projekt är för litet eller för stort, säger Richard Moberg.

 

Konkurrenskraftigt erbjudande

Vid sidan av sina två populära kökskoncept har Puustelli också ett serviceerbjudande som har blivit en favorit hos många arkitekter och byggföretag. Det är All inclusive- konceptet, något som har erbjudits privatpersoner under flera år och är ett helhets- grepp som innebär att Puustelli är med kunden från planeringsstadiet tills köket är färdigt att använda. Det har visat sig vara en tydlig konkurrensfördel också på pro- jektsidan.

– Vår struktur för leverans, inbärning och montering har vi förfinat under flera år. Den ger kunden en enorm trygghet, inte minst när det handlar om större projekt.
– Tillsammans med Puustellis hållbara och flexibla kökslösningar skapar All Inclusi- ve ett erbjudande mot nybyggnation som både särskiljer oss på marknaden och ger starka konkurrensfördelar. Därför kommer vi att få se en snabb tillväxt i detta seg- ment, som komer att bli ett bra komplement till vår försäljning direkt till privatkun- der, säger Richard Moberg.

För mer information, kontakta:

Richard Moberg
Telefon: 076-323 71 11
Epost: richard.moberg@puustelli.com

Pages